Hírek

Már 3,44 milliárd forint az Ötöslottó heti várható főnyereménye

2020.11.26.

Az Ötöslottó e heti várható főnyereménye 18 heti halmozódást követően már közel 3,5 milliárd forint, de a Hatoslottó jackpotja is átlépte az 1 milliárd forintos összeghatárt. A játékosok ráadásul szombatig még részt vehetnek a Novemberi Extra Szerencsenapok akcióban is. A szombati lottóshowban a magyar népzene egyik legkiemelkedőbb alakja, Pál István „Szalonna” mellett az Intim Torna Illegál alternatív rockzenekar gondoskodik a nézők szórakozásáról.

Ezen a hétvégén ismét érdemes figyelemmel kísérni az Ötös- és Hatoslottó sorsolást, hiszen milliárdos főnyeremények és neves előadók várják a nézőket.

A SzerencseSzombat lottóshow első felében, a Luxor sorsolás alatt a Magyar Népdal és Népköltészet hetének alkalmából a meghívott vendég Pál István „Szalonna”, Liszt Ferenc-díjas magyar népzenész, érdemes művész és népzenegyűjtő lesz. A műsor második felében, így az Ötöslottó nyerőszámainak kisorsolása közben az Intim Torna Illegál nevű alternatív rockzenekar szórakoztatja majd a nézőket. Az együttes 2010-es megalakulása óta hazánk egyik kedvenc koncertzenekarává nőtte ki magát, amelyet dallamos slágereivel a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciójaként tartanak számon.

A Szerencsejáték Zrt. Novemberi Extra Szerencsenapok akciójában még november 28-ig, azaz szombatig részt vehetnek a játékosok. Az akció napi és ráadás sorsolásán való automatikus részvételhez az Ötöslottó és a Hatoslottó esetében egy szelvényen legalább 1800 forint, míg a Luxor esetében egy szelvényen legalább 1000 forint értékben kell játszani (amely értékekbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele) bármely játékmódban. Az akciós játékok között az Ötöslottó esetében 1 millió forint és 45 x 100 ezer forint napi, valamint 10 millió forint ráadás, a Hatoslottó esetében 1 millió forint napi, valamint 1 x 10 millió forint ráadás, míg a Luxor estében 300 ezer forint napi, valamint 3 millió forint ráadás nyereményt sorsolnak ki.

A SzerencseSzombat lottóshowt november 28-án szombaton 18:40-től, a Hatoslottó sorsolást pedig november 29-én vasárnap 16:00 órától követhetik figyelemmel a Duna Televízión.

Vissza