Hírek

A visszaszámlálás elkezdődött – minden, amit a szombati Szuperkoncertről tudni érdemes

2021.09.24.

Alig 24 óra múlva megnyitja kapuit a felújított Puskás Aréna Szoborpark, ahol az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. egy nagyszabású ingyenes Szuperkoncerttel ünnepli fennállásának három évtizedét. Vegyük sorra, hogy melyek a legfontosabb információk a holnapi eseménnyel kapcsolatban.

Idén utolsó fellépését hozza el szombaton 17:00-kor Lotfi Begi, aki extra produkcióval készül a Szuperkoncertre, hiszen most először énekesekkel és táncosokkal kiegészülve hozza el a legnépszerűbb kollaborációkat, ráadásul egy dalpremierrel is meglepi a rajongókat, hiszen Burai Krisztiánnal közös „Lélegzem” a Szuperkoncerten debütál. 18:00-tól a Bagossy Brothers Company csap a húrok közé, akik nem csak a jól ismert slágereket, hanem a legjobb újdonságaikat is elhozzák. 20:00-tól Majka & Curtis exkluzív, kétórás show-ja veszi kezdetét, amelyet nem csak táncosok, hanem látványos színpadelemek is színesítenek majd.

A Szuperkoncert idén is akadálymentes lesz, ráadásul a fogyatékossággal élők egy, a színpad közvetlen közelében elhelyezett lelátóról élvezhetik a koncertet. A magasított lelátót akadálymentes beléptetési ponton közelíthetik meg az érdeklődők, amely a Szoborpark Ifjúság útja felőli oldalán található.

Az esemény során a látogatók egy jó ügyet is támogathatnak, hiszen a Szerencsejáték Zrt. a helyszínen felállított értékesítési pontokon befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került családok és gyerekek megsegítésére.

A vidékről érkezők a korábbi évekhez hasonlóan idén is 50%-os menettérti, vagyis retúr jegykedvezményben részesülhetnek, amely igénybevételéhez a jegyet a Szuperkoncert helyszínén található információs pultok valamelyikében kell lepecsételtetni.

Változásokra kell számítani a közlekedésben: szeptember 25-én 12 órától várhatóan 24:00 óráig a 75-ös, valamint a 77-es trolibusz módosított útvonalon közlekedik, míg ugyanezen napon 22:00 órától az M2-es, és az 1-es villamos vonalán járatsűrítést vezet be a Budapesti Közlekedési Központ. A koncertre személyautóval érkezők számára fontos információ, hogy a rendezvény miatt 12:00 és 24:00 óra között az Ifjúság útja a Dózsa György út és a Stefánia út között lezárásra kerül, így erre az útszakaszra nem hajthatnak be az autóval érkezők.

A hatályos járványügyi szabályozások miatt az esemény csak védettségi igazolvánnyal látogatható, az oltással nem rendelkező kiskorúak kizárólag meghatalmazott nagykorú kíséretében vehetnek részt a Szuperkoncerten.

Minden, a koncerthez kapcsolódó további aktuális információról a szuperkoncert.szerencsejatek.hu weboldalán, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain tájékozódhatnak.

Szuperkoncert bejelentő videó: https://youtu.be/-7JM-ClxNtI

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/538180733963455/

Vissza