Hírek

A magyar válogatott mindhárom Eb-csoportmeccsére 1 millió feletti fogadás érkezett

2021.06.24.

A magyar válogatott szenzációs Eb-szereplését szerdán is kiemelt fogadói érdeklődés övezte. A mérkőzéshez kapcsolódóan a Tippmixen és a Tippmixprón összesen közel 1 millió 200 ezer tipp érkezett, és majdnem 575 millió forint került kifizetésre. Az elmúlt közel két hetet összegezve elmondható, hogy a válogatott mindhárom Eb-csoportmeccsére 1 millió feletti fogadás érkezett. Legnépszerűbbnek a magyar-portugál találkozó bizonyult, ez a mérkőzés hozta a legtöbb nyereményt a Tippmixen és a Tippmixprón fogadóknak, 900 millió forint feletti kifizetéssel.

Hiába tartották előzetesen sokkal esélyesebbnek a győzelemre a német válogatottat – a Tippmix 1,18-as záró nyereményszorzóval volt fogadható a házigazda diadala, míg a magyar csapat esetleges sikere 9,75-szörös nyereményszorzót jelentett volna -, Marco Rossi együttese korán előnybe került. Több mint 1 000 helyes tipp érkezett arra a Tippmixen és a Tippmixprón, hogy Szalai Ádám megszerzi első találatát a kontinensviadalon (a jó tipp ennél a fogadási lehetőségnél 5-szörös nyereményszorzót ért), ugyanakkor az Eb-hez kapcsolódó egyik új opció, a „Mikor lesz az első gól?” piac azon kimenetelét is nyertessé tette, amely a mérkőzés első negyedórájában várta a nyitó találatot. Erre több mint 2 000 helyes tipp érkezett, 2,27-es nyereményszorzóért.

A félidőben hiába játszott fölényben Németország válogatottja, nem tudott változtatni az eredményen, 1-0-s magyar előnynél vonultak pihenőre a csapatok. Az „1. félidő – 1X2” fogadási lehetőségnél ugyan csak a beérkezett tippek 10 százaléka várta ezt a forgatókönyvet, de ez így is közel 3 000 helyes megérzést jelentett 7,50-es nyertes oddsért.

A második játékrészben a német mezőnyfölény a 66. percben érett góllá, amikor Kai Havertz egalizálta az állást, de nem kellett sokat várni a válaszra, a 68. minutumban ismét nálunk volt az előny Schäfer András révén. A Dunaszerdahely fiatal játékosának ez csupán a második találata volt nemzeti színekben – az elsőt a Ciprus elleni felkészülési találkozón szerezte –, a gólszerzésében bízók 12-szeres nyertes oddsnak örülhettek.

Sokáig, egészen a mérkőzés 84. percéig úgy nézett ki, hogy sikerül megtartani ezt az előnyt és kivívni a továbbjutást, ám Leon Goretzka találatával a házigazda másodszor is egyenlíteni tudott, amire pedig már nem volt válasza Marco Rossi csapatának. A „Félidő/végeredmény” piacon így a nyertes kimenetel a „Magyarország/Döntetlen” opció lett, ami egészen szenzációs, 35-szörös nyereményszorzóval járt együtt.

A Tippmixen és a Tippmixprón is születtek kiemelkedő fogadások a magyar válogatott mérkőzése kapcsán, ám ezek közül is kiemelendő a „Pontos végeredmény” lehetőségnél a 2-2-es kimenetelt választó több mint 1 300 helyes tipp, 35-szörös nyereményszorzóért.

Vissza