Hírek

Kiemelt fogadói érdeklődés mellett zajlott a magyar válogatott első vb-selejtező mérkőzése

2021.03.29.

Március 25-én a Lengyelország elleni mérkőzéssel a magyar labdarúgó-válogatott számára is megkezdődtek a 2022-es katari világbajnokság selejtezői. A Magyarország – Lengyelország 3-3-as gólzáporos döntetlennel végződő találkozóra összesen több mint 1 millió tipp érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón.

Hagyományosan kiemelt fogadói érdeklődés mellett zajlanak a nemzeti tizenegy találkozói, amely alól a Lengyelország ellen megvívott mérkőzés sem volt kivétel. Sorra vettük, hogy a fordulatokban bővelkedő összecsapáson melyek voltak a fogadói szempontból legérdekesebb események.

A mérkőzés elején Sallai Roland révén szerezte meg nemzeti csapatunk a vezetést, aki pedig arra tippelt, hogy a játékos betalál, az 5-szörös oddsszal kalkulálhatott.  Ennek a gólnak köszönhetően az első félidő végén magyar vezetéssel vonultak szünetre a felek: az 1. félidő - 1X2-re érkezett tippek 17%-a lett jó 4,41-es oddsért. A második játékrészben Szalai Ádám növelte a mieink előnyét, aki helyesen tippelt arra, hogy a csatár megtöri hosszú ideje tartó válogatottbeli gólcsendjét 3,25-ös szorzót könyvelhetett el.

A lengyelek egészen a 60. percig nem nagyon mutattak életjelet, ám akkor egyetlen perc leforgása alatt 2 gólt szerezve kiegyenlítettek. A „Melyik félidőben lesz több gól?” fogadási soron ezzel a „2. félidőben” válasz lett a kifizetődő a tippek 84%-ának (odds: 2,02). Arra a piacra, hogy mindkét csapat szerez gólt, közel 69 ezer tipp érkezett, ezeknek 99%-a bizonyult helyesnek.

A mérkőzés krónikájához tartozik még Fiola Attila kiállítása, aki ezt 2. sárga lapjával érdemelte ki, a „Lesz kiállítás?” fogadási opción a tippek 76%-a lett helyes 3,90-es oddsot érően.

Összességében elmondható, hogy az 1X2 piacra érkezett tippek 27 százaléka várt döntetlent a Tippmixen és a Tippmixprón megjátszott fogadásokat összesítve, ezzel pedig 3,35-ös nyereményszorzót lehetett elkönyvelni. További érdekes adalék, hogy a „Pontos végeredmény”, azaz a 3:3-as döntetlen megérzése 100-szoros oddsot ért, ilyenből összesen 745 tippet regisztráltunk.

Vissza