Hírek

Lottólázban ég az ország

Ha ezen a héten sem lesz telitalálat, könnyen újraírhatjuk a TOP3-at. November óta halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, a héten már több mint 2 és fél milliárd forint a tét. A nagy számok apropóján sorra vettük az Ötöslottóhoz kapcsolódó érdekességeket.
Tovább

Akcióban a hősök

Áprilisban színre lép a vörös ruhás bombanő, a bájos egyiptomi hercegnő, a sármos titkos ügynök és egy igazi viking, akinek marcona külseje érző szívet takar!
Tovább

55 éves az Ötöslottó

Egy kormányhatározat alapján 55 éve – tíz évvel a Totót követően – kapott zöld utat hazánkban a lottó nevű számsorsjáték.
Tovább

Eltűnt a lottózó a Corvin közből

A budapesti Corvin sétány környékén élők furcsa dologról számolhattak be néhány hete: a lakásuk közelében „felépült” egy lottózó, majd néhány nap után nyom nélkül eltűnt.
Tovább

Fla5h újratöltve

Az m1 tévécsatorna 2012. március 31-én, 21 óra 50 perckor tűzi műsorára a korábban három részes sorozat formájában már megismert sztorit Ottóról, a Fla5h című film illegális szerencsejátékokba bonyolódó kicsit meggondolatlan, de a kreatív megoldásokra nyitott figurájáról.
Tovább

Húsvéti változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a húsvéti ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Irány London az 55 éves Ötöslottóval!

Idén márciusban a tavasz érkezésével együtt egy fontos dátumot is ünneplünk: 55 éves lett az egyik legrégebbi és egyik legkedveltebb játékunk, az Ötöslottó. Az évforduló alkalmából születésnapi akcióval várjuk játékosainkat.
Tovább

Ma is szól az 54 éves Lottó-zenekombinát

Kifogástalan állapotban várja a műszaki ritkaságok iránt érdeklődő látogatókat Verőcén, az Öreg Rádiók Múzeumában az a zenekombinát, melyet az 1958-ban tartott tárgynyeremény sorsolást követően egy budapesti házaspár vehetett birtokba.
Tovább

Ünnepi változások március 15-én

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a március 15-i ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Nyeretlenből fődíj: Seat Leon-t ért a 10 sorsjegy

2012. január 9. és február 5. között ismét új nyerési esélyt kaptak a Black Jack kevésbé szerencsés kézzel kaparó játékosai, 10 darab nyeretlen sorsjegy beküldésével ugyanis értékes pénznyereményekre és fődíjként egy Seat Leon típusú személygépkocsira pályázhattak.
Tovább

Újra Kenó találkozó

2012. február 13-tól megújult szabályok szerint lehet játszani a Kenót. A változás minden bizonnyal sok kérdést vet föl a játékosokban és azokban is, akik eddig csak kacérkodtak a játékkal, hamarosan azonban a játék és a sorsolás szakértőinek szegezhetik ezeket!
Tovább

Különös látogatók az Ötöslottó stúdióban

Egy isaszegi játékos örvendhetett a szerencséjének a 2012. február 11-én tartott Ötöslottó sorsoláson. Neki jutott a feladat, és az érte járó egymillió forintos jutalom, hogy a gépi számhúzó berendezésben elhelyezett 90 számgolyót egy mesteri gombnyomással mozgásba hozza.
Tovább

Változások a LottózoM alkalmazásban

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a Szerencsejáték Zrt. a LottózoM mobiltelefonos alkalmazás további támogatását, illetve frissítését 2012. február 13-tól megszüntette.
Tovább

Az ékszerdoboz

Január 27-től új, több tekintetben is különleges termékkel bővült a Szerencsejáték Zrt. sorsjegy kínálata.
Tovább

Túl a milliárdon

Az Ötöslottó eheti sorsolásán 1 milliárd 30 millió forintos főnyeremény érhető el. A játék történetében ez a huszadik olyan alkalom, amikor a jackpot átlépte a milliárdos lélektani- és álomhatárt.
Tovább

Péntek 13. Dupla esély - megduplázva!

Jónak ígérkezik az évkezdet! Január második hete a hétfőtől szombatig tartó, Megduplázzuk esélyét szlogenű különsorsolásos akció jegyében telik el. S mert az idei naptár úgy alakul, hogy rögtön az év első hónapjának 13. napja péntekre esik, a Szerencsejáték Zrt. emellett sem mehet el „szótlanul”.
Tovább

Meglepetésekkel teli évzárás Tippmix-fronton

Az óév utolsó, 52. játékhete a Tippmix-ajánlatunkban amolyan „idény végi formát” mutatott, és újra bebizonyosodott, hogy az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában, vagyis a Premier League-ben bármi megtörténhet.
Tovább

A Barcelona kiütéses sikerére érdemes volt fogadni

Tippmix-ajánlatunk 51. játékhete megint az FC Barcelona álomszerű csapatjátékától volt hangos, hiszen fogadóink a heti legtöbb kifizetett nyereményt tömörítő listánk alapján a katalán sztárcsapat 2011-es esztendőben vívott utolsó mérkőzésével söpörték be a legtöbbet.
Tovább

Év végi változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a szilveszteri, újévi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Karácsonyi változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a karácsonyi ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Az ’El Clásico’ mindent vitt

A mögöttünk hagyott 49. játékhét fogadási kínálata láttán jó előre lehetett sejteni, hogy a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának örökrangadója, az ’El Clásico’, vagyis a Real Madrid – Barcelona párharc lesz majd a legnépszerűbb események listájának éllovasa.
Tovább

Köszönjük a segítséget!

A Szerencsejáték Zrt. 2012 tavaszán debütáló sorsjegye, az Állati Sztárok sorozat minden eladott darabja után 1-1 forinttal támogatja a Misina Természet- és Állatvédő Egyesületet és a Tappancs Állatvédő Alapítványt.
Tovább

Válogatottunk megint listavezető helyeken

Ahogy az lenni szokott – minden egyes pályára lépésük alkalmával – a magyar labdarúgó-válogatott a 45. játékhét alkalmával is vezeti a két legfontosabb rangsorát heti összefoglalónknak.
Tovább

Változások a Mindenszentek és az őszi óraátállítás kapcsán

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy az őszi óraátállítás miatt az internetes, telefonos, sms-es fogadási és pályázati rendszer 2011. október 30-án vasárnap hajnalban 1 óra 50 perckor leáll, és a téli időszámításra történő átállás miatt várhatóan kb. 80 percig zárva tart. A rendszer előreláthatólag hajnal 2 óra 10 perckor indul újra.
Tovább

Boldog karácsonyt!

Október 28-án új, nemes és humánus célokat is szolgáló sorsjeggyel jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.
Tovább

A német válogatottakban érdemes volt bízni

A 41. játékhét elején értek véget a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői, így nem jelenthet általános meglepetést az a tény sem, hogy a legnépszerűbb események rangsorában két válogatott összecsapás szerepel az első helyeken.
Tovább

Népszerűségben verhetetlen a BL

Amióta kezdetét vette az európai klubfutball elitsorozatának, a Bajnokok Ligájának a csoportköre, azóta az aktuális játékhét legnépszerűbb eseményeit – beleértve a kiegészítő fogadásokat is – tömörítő listánk élmezőnyében mindig BL-mérkőzéseket találhatunk.
Tovább

Hogyan lehet felelősen szervezni a fogadásokat?

A mérkőzések tisztaságának megőrzéséért a fogadásszervezők is sokat tehetnek. Hogy a gyakorlatban milyen eszközök állnak ehhez rendelkezésükre, arról az állami játékszervező sportfogadási szakértője mesél.
Tovább

Kezdetét vette a Bajnokok Ligája csoportköre

A 37. játékhét során végre kezdetét vette a legrangosabb európai labdarúgó klubsorozat, a Bajnokok Ligája érdemi része, vagyis a csoportkör. A BL első fordulója ennek megfelelően óriási játékkedvet generált, amit a legnépszerűbb események kapcsán jegyzett adatok is alátámasztanak.
Tovább

Közlekedj ÖKOsan!

Idén szeptember 16-22. között rendezik meg az Európai Mobilitási Hét (EMH) programjait. A 10., jubileumi kampány célja, hogy az önkormányzatokat a fenntartható közlekedést szolgáló intézkedések bevezetésére ösztönözze, és a gépkocsin kívüli egyéb közlekedési eszközök használatára hívja fel a figyelmet. A Szerencsejáték Zrt. számára is fontosak ezek a célok, nemrégiben például a lottózói hálózat egy részében kerékpártárolókat alakított ki, és megteremtette a kerékpáros munkába járás feltételeit az irodaházakban. A hazai települések részvételét nemzeti szinten az infrastruktúráért is felelős Nemzeti Fejlesztési Minisztérium koordinálja.
Tovább

Barcelona, te csodás!

Nem először, és vélhetően nem utoljára kap kiemelt figyelmet a Barcelona labdarúgó csapata aktuális játékhetünk összefoglalójában. A 34. hét során is a katalán sztárklub uralta a legfontosabbnak tartott Top 5-öt, azaz a legtöbb kifizetett nyereménnyel foglalkozó rangsorunkat.
Tovább

Velünk könnyű alkudni!

TV-show után sorsjegyen csábít nyerésre a bűvös bőrönd. Vadonatúj sorsjegy jelent meg a Szerencsejáték Zrt. játékpalettáján. A hazánkban és külföldön egyaránt sikeres televíziós játék, az Áll az alku sorsjegy-adaptációja izgalmas játékot és három 15 millió forintos főnyereményt kínál. Próbálja ki interneten, majd a lottózókban is az új sorsjegyet!
Tovább

A nagycsapatok hete volt

A Tippmix 33. játékhete során végre az igazi, európai nagycsapatok is kitettek magukért, ami egyet jelent azzal, hogy a legnagyobb kifizetett nyeremények listáján csak és kizárólag olyan párosításokat találunk, ahol a győztes fél patinás, nagy múlttal bíró klub. A sorrendet a Barcelona – Real Madriddal kell kezdenünk, hiszen a spanyol Szuper Kupa döntőjének második mérkőzése fizetett a legjobban ezen a héten. A Barca 3-2-es sikerével 43,74 millió forintot hozott a fogadók konyhájára, nem mellesleg sportszakmailag sem lehetett panasz a találkozóra.
Tovább

A magyar válogatott vezeti a rangsorokat

A mögöttünk hagyott 32. játékhét során barátságos válogatott mérkőzések, az angol labdarúgó bajnokság, a Premier League nyitó fordulója, és a spanyol Szuper Kupa fináléja jelentette a fő „célpontot” a fogadóknak. Nem véletlen tehát, hogy a legnagyobb kifizetett nyereményeket tömörítő ötös listán is nemzetek közötti összecsapásokat, valamint a két említett sorozat mérkőzéseit találhatjuk.
Tovább

Új sorsjegykedvenc a láthatáron?

A Buksza sorsjegy tavasszal robbant be a sorsjegypiacra. A bemutatkozás sikere elképesztő volt: közel két és félmillió sorsjegy fogyott el két hónap alatt – ez az eredmény már-már megingatni látszik a klasszikus kedvenc, a Black Jack „uralmát” is.
Tovább

Jól fizettek a magyar érdekeltségű meccsek

A 31. játékhét során a magyar, avagy magyar játékost foglalkoztató csapatok okozták a legnagyobb örömet a fogadóknak. A legnagyobb kifizetett nyereményeket összefoglaló listán két Európa-liga összecsapást valamint egy Bajnokok Ligája selejtezőt, no és egy belga bajnokit találhatunk a legjobb pozíciókban.
Tovább

Szerencsejáték vs. matematika

Avagy: Mit ér a ráció a véletlennel szemben? A véletlen – vagy nevezzük sorsnak, szerencsének, matematikai valószínűségnek – gyakran rácáfol a szerencsejátékosok bombabiztosnak gondolt elképzeléseire, nem kis csalódást okozva ezzel az elméletek kiagyalóinak. Ennek fényében érthető, hogy a pozitív példák – még ha nem is mindig teljesen precíz információkon alapulnak – miért találnak kedvező fogadtatásra. A hazai játékszervező azonban óvatosságra inti azokat a játékosokat, akik a merészebb külföldi stratégiák követésén gondolkodnak.
Tovább

10 éves a Szerencsemix - fotópályázat

Kibővített tartalommal és megújult arculattal ünnepli tizedik születésnapját a Szerencsejáték Zrt. ingyenes fogadói lapja, a Szerencsemix. A kerek évforduló alkalmából játékra hívjuk a lap olvasóit.
Tovább

Országos turnén az Állatvilág fotókiállítás

Idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját a Szerencsejáték Zrt. és pontosan egyidős vele a WWF Magyarország, a világ egyik legnagyobb természetvédelmi alapítványának magyarországi csapata. A kerek dátumok jó alkalmat kínáltak az ország több városában bemutatkozó plakátkiállítás megrendezésére, melyen számos veszélyeztetett állatfajjal ismerkedhetnek meg az érdeklődők és egyben képet kapnak a Szerencsejáték Zrt. és a WWF Magyarország együttműködésének eddigi eredményeiről, a természetvédelem fontosságáról.
Tovább

Gyász - Elhunyt Tóth Tamás

Sajnálattal és őszinte megrendüléssel tájékoztatjuk a játékosokat, hogy életének 50. évében váratlanul elhunyt Tóth Tamás, a Szerencsejáték Zrt. Igazgatóságának tagja.
Tovább

Legendás nyomozó

A Szerencsejáték Zrt. történetének egyik legismertebb, mégis, leginkább homály fedte története az a bizonyos lottó-sorsolás, amely során állítólag elhangzott a legendássá váló „Hat, f@#*t, Kilenc” mondat. Hogy mindezt mikor, hol, és legfőbbképpen ki mondta, máig rejtély, még úgy is, hogy számtalan próbálkozás történt a történet valóságának bizonyítására. A téma egyik legelismertebb kutatóját, Marinov Ivánt, az urbanlegends.hu internetes oldal szerkesztőjét kérdeztük, ő meddig jutott a nyomozással.
Tovább

SZERENCSEMIX – X. évfolyam

A Szerencsemix idén a X. évfolyamát jegyzi, noha szeptember 2-án „csak” a kilencedik születésnapját ünnepli majd. Ennek a látszólagos matematikai ellentmondásnak az oka az, hogy az I. évfolyam csonka volt, 2002 szeptemberétől december végéig tartott.
Tovább

Nyomozunk a legendás elszólás után

Vannak, akik úgy emlékeznek, hogy már a hatvanas években megtörtént, mások esküsznek rá, hogy a nyolcvanas években látták a TV-ben, egy azonban biztos: volt egy számhúzó, aki legendát teremtett.
Tovább

Amikor a „népszerűség” mit sem jelent......vagyis, az opportunisták hete!

A 27. játékhét során az a faramuci helyzet állt elő, hogy a legnépszerűbb események – kiegészítő fogadásokat is beleértve – közül mindössze egy nem okozott csalódást a tippmixelőknek. A rangsor élén a női labdarúgó-világbajnokság rendezőjének, Németországnak a mérkőzéseit találjuk: a Franciaország elleni csoportmérkőzéssel, majd a hosszabbítás utáni, Japánnal szembeni negyeddöntős kieséssel kapcsolatos fogadási kínálatok együttesen több mint 160 ezer szelvényen tűntek fel. A Copa America két nagyágyúja, Brazília és Argentína – az előző játékhéthez hasonlóan – ezúttal is kedveltek voltak a fogadók körében, de ahogy egy hete, úgy most sem hálálták meg a beléjük vetett – több mint 118 ezer fogadás formájában jelentkező – bizalmat. Az egyetlen, a játékosok szája ízének megfelelni tudó, igazán népszerű esemény megint egy svéd bajnoki összecsapás volt. Az Elfsborg – Örebro párharcra 51.086 fogadás érkezett, és többségében nyereménnyel is párosult.
Tovább

Játszott már valaha Skandit?

Ha nem, most legfőbb ideje, hogy kipróbálja! Szerdán újabb rekord születhet a lottótörténelemben: a Skandináv lottó várható főnyereménye ugyanis már 603 millió forint, túlszárnyalva az eddigi legnagyobb megnyert összeget. Ha Ön eddig csak azért nem játszott még Skandit, mert nem tudta, hogyan kell, esetleg nem tartotta elég izgalmasnak, most fellebbentjük a fátylat a játékról!
Tovább

A fiatalok és az orosz csapatok szereztek örömet

Nehéz volna vitatkozni azzal az állítással, miszerint páratlan években – tehát világ- és Európa-bajnokság-mentes években – június hava messze nem a világ labdarúgó életének legsűrűbb programját kínálja a sportág szerelmeseinek. A tényleges uborkaszezon vége éppen az esztendő hatodik hónapjának utolsó hetén zárul, hiszen keddtől már a Bajnokok Ligája és az Európa-Liga selejtezőmérkőzéseit rendezik Európa-szerte.
Tovább

Születésnapra gyűltek össze az állatok a Gödör előtt

Idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját a WWF, a világ egyik legnagyobb természetvédelmi szervezete. Az alapítvány magyarországi csapata pedig idén tölti 20. születésnapját. Ehhez a két jeles dátumhoz kapcsolódóan a WWF Magyarország és a szintén 20. évfordulóját ünneplő Szerencsejáték Zrt. közös kiállítást nyitott a Gödörnél. A számos veszélyeztetett állat fotóin keresztül az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a WWF tevékenységébe, és a két szervezet együttműködésének történetébe is.
Tovább

Már 11 és fél milliónál tart a Góltotó

Nem igazán hozott szerencsét a Góltotón fogadóknak a „skandináv forduló”. Az ajánlatban szereplő, vasárnap játszott svéd és norvég bajnoki mérkőzések eredményei úgy alakultak – jóllehet első ránézésre semmi rendkívüli nem történt –, hogy sem hat, sem öt találatot nem jegyezhettünk, mindössze öt darab négyes lett. Igaz, akik ebben a kategóriában nyertek, azok jól jártak. A nyerősztályhoz mérten ugyanis szép összeg, fejenként 47 600 forint ütötte a markukat. Csak hát a jackpot, az „ragadt bent” megint…
Tovább

Németország aranylábú hölgyei otthon kaphatnak koronát

Húsz évvel ezelőtt, az első alkalommal kiírt női labdarúgó világbajnokság kezdetén talán keveseket érdekelt a gyengébbik nem legrangosabb tornája. Az azóta eltelt két évtizedben azonban óriási fejlődésen ment keresztül a női labdarúgás világa, és a vasárnap Németországban kezdődő, hatodik alkalommal kiírt világbajnokságon tömött lelátók előtt bizonyíthatják a hölgyek, hogy a világ legnépszerűbb sportága immáron nem csupán a férfiak felségterülete!
Tovább

Patkót találni most dupla szerencse!

Vadonatúj, vidám és nem utolsó sorban milliós nyereményeket rejtő sorsjeggyel bővül a Szerencsejáték Zrt. kínálata. A Szerencsepatkóra június 24-től bárki rátalálhat, a szimbólum felbukkanása kétszeres öröm.
Tovább

Az utánpótlás-tornák jegyében telt a hét

Az elismert labdarúgó-bajnokságokban – kivéve az oroszt – még javában tombol a nyári szünet, és az európai kupasorozatok csak június utolsó napjaiban kezdődnek, az utánpótlás-tornák kapják a legtöbb figyelmet fogadóinktól.
Tovább

Megéri követni...

...mert kiegyensúlyozott Európa-bajnokságra van kilátás. Sajnos Magyarország női kosárlabda-válogatottja elbukott az utolsó lépcsőfokon, a németek ellen vívott Európa-bajnoki pótselejtező döntőjében, ezért Székely Norbert lányai nem lehetnek ott a lengyelországi kontinenstornán. Viszont mindezek ellenére izgalmas küzdelmekre van kilátás az Eb-n, mert egy-két kivételtől eltekintve hasonló erejű válogatottak csapnak össze. Ami sokesélyessé teszi a viaskodást, amely a következő két hétben állandó szereplője lesz a Tippmix-kínálatunknak.
Tovább

Véget ért a Talentométer, nyert a Bambi Beatz

Véget ért az A38 Hajó és a Szerencsejáték Zrt. fél éven át tartó könnyűzenei tehetségkutató sorozata, a Talentométer. A döntőben a verseny tíz legjobbja állhatott színpadra, a zsűri mindegyik előadó teljesítményét díjazta. A fődíjat a Bambi Beatz vihette haza.
Tovább

Még hogy az Anzsi Mahacskala nem jó döntés!?

Szigorúan sportszakmai szempontok alapján talán megkérdőjelezhető – ahogy ez az utóbbi egy hétben meg is történt – Dzsudzsák Balázs szerződéskötése az Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatával. Viszont sportfogadói szempontok mentén vizsgálva a dolgot, a 23. játékhéten a dagesztáni klub mellett dönteni a lehető legjobb elhatározás volt.
Tovább

Clenbuterol, Chicharito, botlás

E sorok írásakor – hétfőn, hajnali öt óra magasságában – két teljes csoportfordulón és a harmadik elején vagyunk túl a 2011-es észak- és közép-amerikai, valamint a karibi térség labdarúgó tornáján, az Arany Kupán. Az Egyesült Államokban zajló esemény hét nap alatt hozott tömeges doppingesetet, pazar egyéni teljesítményt, és persze a papírformának megfelelő mérkőzések mellett meglepetés eredményt is. Többek között ettől is vált – már most – különösen izgalmassá a küzdelemsorozat.
Tovább

Lottónyereménnyel kecsegtető kéretlen levelek - Tanácsok a játékosok számára

Jóllehet a magyarországi média az utóbbi években hangsúlyos figyelmet fordított az internetes csalások, a csalási trükkök bemutatására és számba vette a hatékony védekezés módozatait is, mégis sokan újra és újra áldozatul esnek az emberek jóhiszeműségét kihasználó lelkiismeretlen bűnözőknek. A Szerencsejáték Zrt-től is számos esetben kérnek felvilágosítást a játékosok, ha nagyobb lottónyereményről kapnak ismeretlen e-mail címről értesítést, és szöget üt a fejükben, hogy az adott játéknak nem is voltak résztvevői.
Tovább

300 Forintos téttel 100 milliós nyeremény

Az átlagos Kenó játékos 10 számot jelöl meg egy mezőben: többnyire egyszeres, vagy kétszeres téttel játszik, egyetlen húzásra érvényes szelvénnyel. 2011. május 12-én pont egy ilyen hétköznapi játékossal fordult nagyot a világ, mikor az esti sorsoláson mind a tíz számát kihúzták, és ezzel 100 millió forinttal lett gazdagabb.
Tovább

A hetesek bűvöletében

Tizenöt hét telt el az utolsó Ötöslottó telitalálat óta, a főnyeremény pedig egyre csak gyűlik. A héten a megnyerhető összeg 1 milliárd 777 millió forint, minden idők 10. legnagyobb lottónyereménye. A csupa hetes minket is megihletett.
Tovább

Eb-selejtezők: esélyek

A nyári szünet előtt még egy kört letudnak a válogatottak az Európa-bajnoki selejtezőkből, mégpedig most a hétvégén, továbbá a jövő hét első felében. Vannak csapatok, amelyek már a selejtezősorozat félidejében páholyban érezhetik magukat, vannak, amelyek lényegében kiszálltak a versenyből, de a többségnek úgy kell minden pont, mint egy falat kenyér, így azután igazán kiélezett, izgalmas találkozók várnak ránk.
Tovább

Hídon jártunk, Szegeden

Május 21-22. a XII. Szegedi Hídivásár hétvégéje, ahol hazai kézművesek, gólyalábasok, komédiások töltik meg a Belvárosi hidat, a Híd utcát és idén először már péntektől az Oskola utcát is.
Tovább

Megszűnő sorsjegyek

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy július 1-jén két népszerű sorsjegyünk életében is változás áll be.
Tovább

50 milliós meglepetés a Bukszában!

A Szerencsejáték Zrt. vadonatúj, minden eddiginél nagyobb nyereményt rejtő sorsjeggyel jelentkezett. A Buksza megjelenése egy klasszikus pénztárcát idéz, melyben a cipzárt ábrázoló perforáció kinyitása után 5 különböző bankjegyet találunk. A bankjegyek egyenként 2 kaparófelületet tartalmaznak, a sorsjeggyel így összesen 10 játékot játszhatunk.
Tovább