Hírek

Nyári nyitva tartás az üdülőhelyeken

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a nyári szezonális időszakban az üdülőhelyeken működő alábbi lottózók szeptember 1-jéig hosszabbított nyitva tartással állnak vásárlóink rendelkezésére:
Tovább

Pályázati felhívás

A Szerencsejáték Zrt. nyílt pályázati eljárást hirdet a segédszelvények, segédsorsjegyek (szelvények) gyártására és szállítására.
Tovább

Sorsjegy a veszélyeztetett állatokért

Állati Párok néven hozta forgalomba legújabb sorsjegysorozatát a Szerencsejáték Zrt. A sorsjegyek megvásárlásával a hazai természetvédelem is nyer, hiszen az eladásból befolyó összeg meghatározott részét a WWF Magyarország természetvédelmi tevékenységének támogatására ajánlotta fel a lottótársaság.
Tovább

Árvíz miatt tolódik a Talentométer

A rendkívüli árvízhelyzet miatt az eredetileg június 9-i pop-rock elődöntőre két héttel később kerül sor, és a finálé izgalma is egy hetet várat még magára.
Tovább

Csak a lottózókban fogadható a Tippmix

Tájékoztatjuk kedves fogadóinkat, hogy a Tippmix fogadás internetes és SMS-es fogadási módjai a 2013. június 9-i, időben utolsó fogadási esemény lezárását követően, 2013. június 10-től megszüntetésre kerülnek.
Tovább

Elindult a Tippmixpro

Eldördült a startpisztoly, bemutatjuk a Szerencsejáték Zrt. régóta várt online sportfogadói weboldalát: indul a Tippmixpro! Az oldalt kifejezetten a hazai sportfogadók igényeire szabtuk: kedvező oddsok, változatos sportesemények, élő és hagyományos fogadás, forintalapú pénzügyi tranzakciók - jutalék levonása nélkül -, biztonságos ki- és befizetés, közvetlenül elérhető, hazai ügyfélszolgálat várja fogadóinkat.
Tovább

Vasárnap indul a Talentométer!

Az A38 Hajó és a Szerencsejáték Zrt. közös könnyűzenei tehetségkutatója és borászati versenyének első, világzene/folk elődöntője május 19-én, vasárnap veszi kezdetét.
Tovább

20 ezer forintos csalás

A Szerencsejáték Zrt. felhívja játékosai figyelmét arra a csalásra, amellyel az elmúlt időben több gyanútlan mobilelőfizetőt is megkárosítottak.
Tovább

Március 15-i változások

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottózói és ügyfélszolgálata a nemzeti ünnepnapon, 2013. március 15-én, pénteken, zárva tartanak.
Tovább

Ennyit nyertek játékosaink 2012-ben

Összesen tizenegy számjegynyi összeget nyertek az Ötöslottó játékosok, és akár a teljes magyar lakosság egynegyedének lehetett találata a Hatoslottón. Játékosaink a tavalyi évben is szerettek minket, és a szerencse kedvezett nekik. Lássuk, mennyire.
Tovább

Netezek és elvesztek

Hú, a pörgés óriási! Alig volt időm pihenni, de gondolom te is így vagy ezzel, csak kapkodod a fejed, mert az sem tudod, éppen merre kell rohanni! Ismerős, ugye?
Tovább

Hatalmas nyeremény a fa alá

Karácsonyfa, égő, takarítás, ajándékok, csomagolás, ünnepi menü – az év végén már csak ezek járnak az ember fejében. A nagy vásárolgatásban pedig ki ne sóhajtana fel néha álmodozva: „Bárcsak többet költhetnék!” A pénztárca viszont véges, épp ezért nem árt időnként a szerencse oltárán is áldozni, hátha épp ebben a varázslatos időszakban áll némi nyeremény a házhoz...
Tovább

HősUtas nyereményjáték

Szuperhősnek lenni, rávenni az embereket arra, hogy szembenézzenek a szerencséjükkel – nem egyszerű, de mégis felemelő dolog.
Tovább

Egy sima, egy fordított… meg egy eltűnt szelvény

Ülj csak le ide szépen, és mindent elmesélek! Van nekem egy kisunokám, a Lacika, aki most lesz hét éves, és már elkezdte az iskolát. Nagyon szeret játszani a szabadban, éppen ezért arra gondoltam, hogy a születésnapjára egy pulóverrel lepem meg. De nem ám egy olyannal, amit a boltban lehet kapni, hanem egy igazi jó meleg gyapjúpulóverrel, amit saját magam kötök.
Tovább

Technikai hiba zavarta meg az Ötöslottó sorsolást

A szombat esti Ötöslottó sorsolást kisebb technikai hiba zavarta meg. A gépi sorsolás közben, az első nyerőszám kihúzása után technikai hiba miatt a gépet le kellett állítani, és kézi húzással kisorsolni a maradék négy számot.
Tovább

Itt a vendég, hol a szelvény?

Mindig is mondtam: egy kis kozmetikázás mindent megold. Ezt annyira komolyan gondoltam, hogy hivatásomnak is ezt a szakmát választottam, mert imádok mindent „megjavítani”, és ez nem csak a külsőre vonatkozik. Az én szakmámban, ha az ember nem ápolja a vendég lelkét, akkor nem végzi jól a munkáját. Mert mindenkit meg kell hallgatni, és ha kell, segíteni! :)
Tovább

Tájékoztatás

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja a közvéleményt, hogy a Ferencvárosi Torna Club támogatási kérelmével kapcsolatban a média által sajnálatosan „titkosításra irányuló”-nak aposztrofált döntés a vonatkozó jogszabályi rendelkezés és nem pedig Társaságunk egyéni mérlegelése nyomán született.
Tovább

Tanácsok játékosaink számára

Jóllehet, a magyarországi média az utóbbi években hangsúlyos figyelmet fordított a különféle internetes csalások, csalási trükkök bemutatására, és számba vette a hatékony védekezés módozatait is, mégis sokan újra és újra áldozatul esnek az emberek jóhiszeműségét kihasználó lelkiismeretlen bűnözőknek, bűnöző csoportoknak. A Szerencsejáték Zrt.-től is számos esetben kérnek felvilágosítást a játékosok, ha nagyobb lottónyereményről kapnak ismeretlen e-mail címről értesítést, miközben az adott játéknak nem is voltak résztvevői, vagy hasonlóan gyanús e-mailben személyes adatok megerősítésére, esetleg egyenlegük feltöltésére szólítják fel őket.
Tovább

Hosszabb nyitva tartás az Ügyfélszolgálaton

Játékosaink igényeinek megfelelően 2012. november 12-től a Szerencsejáték Zrt. Ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 7-19 óra között, szombaton 8-16 óra között áll majd az ügyfelek rendelkezésére.
Tovább

Ki takarít itt? Ki takarít ott?

Tavaszi nagytakarítás? Az már rég a múlté! Persze szép is lenne, ha egy évben csak egyszer kellene irtani a koszt, de sajnos minden héten egy újabb csata kezdődik!
Tovább

Szerencse Szombat időpont változás

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy a Szerencse Szombat televíziós show-műsor november 17-i adása a megszokottól eltérően korábbi időpontban kerül képernyőre.
Tovább

Boldog karácsonyt! sorsjegy – a beteg gyermekekért

Közkívánatra ismét kapható a Szerencsejáték Zrt. értékesítő hálózatában a tavaly nagy sikert aratott „Boldog karácsonyt!” sorsjegy újabb változata. A Társaság az idei évben is a súlyos betegségben szenvedő gyermekek táborozását szervező Bátor Tábor Alapítvány javára ajánlja fel a sorsjegyek eladásából származó bevétel 1százalékát.
Tovább

Változások a Mindenszentek és az őszi óraátállítás kapcsán

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy az őszi óraátállítás miatt az internetes, telefonos, sms-es, ATM-es fogadási rendszer 2012. október 28-án vasárnap hajnalban 1 óra 50 perckor leáll, és a téli időszámításra történő átállás miatt várhatóan kb. 80 percig zárva tart. A rendszer előreláthatólag hajnalban, a téli időszámítás szerint 2 óra 10 perckor indul újra.
Tovább

Szelvénykeresés desszertre

Őszinte leszek: különösebben nem rajongok a romantikus filmekért, de ha a mai délutánt filmben látnám, biztos mosolyogva nézném végig! Mert ez a show rólam szólt, legalábbis ami az előkészületeket illeti.
Tovább

Változások az Astro+TV sorsolásban

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy november 1-jén a TV2 csatorna Mokka című műsora és az ebben közvetített Astro+TV sorsolás elmarad.
Tovább

Változások a Szerencse Szombat műsorában

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy november 17-én az m1 csatornán a Szerencse Szombat műsor sugárzására a megszokottól eltérő időpontban, 18:03 óra körül kerül sor, a Forma 1 időmérő futamának közvetítése miatt.
Tovább

Megvannak a Szerencse Plusz Hőstörténet kvíz játék nyertesei!

A kvíz játék főnyereményének nyertese a nyeremény pólón kívül főszerepet kap a képregény következő epizódjában, valamint feldobjuk a Facebook-oldalát egy profil- és borítóképpel! 200 szerencsés nyertes pedig hamarosan kézhez kapja az egyedi tervezésű design pólóját.
Tovább

Osztály, jövök!

Ez velem történik? Aligha! Ó, de mégis, és ráadásul az iskola első napján! Jaj, ne értsd félre, már nem vagyok diák, de mindig mondják, hogy a kamaszos lelkesedésemet megőriztem, főleg ha a tanításról van szó.
Tovább

Változások a Szerencse Szombat programjában

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a heti Luxor sorsoláshoz kapcsolódó stúdiójáték 2012. szeptember 29-én befejeződik. Ennek megfelelőn a játékosok 2012. szeptember 22-ig pályázhatnak a Luxor stúdiójátékra.
Tovább

Beköszöntött az ősz, ideje akcióba lépni!

Játsszon 2012. szeptember 10-15. között bármely napon akciós Ötöslottót, Hatoslottót, Kenót vagy Luxort a szenzációs különnyereményekért! A SzerencsePlusz akcióban összesen közel 60 millió forint vár gazdára.
Tovább

Ötlépésnyire álmai autójától

A Buksza tavaly jött, látott és győzött: a sorsjegy izgalmas játékot és nagyszerű nyereményeket kínál, így villámgyorsan a játékosok egyik kedvencévé vált. Most azonban akkor sem kell csüggednie, ha a bankjegy alakú kaparófelületek egyike sem rejt nyereményt: a Buksza akciójában 5 nyeretlen sorsjeggyel ugyanis megnyerheti álmai autóját vagy a pénznyeremények egyikét!
Tovább

Olimpiai csúcs - Közel egymilliárdos forgalom a Tippmixen

Az olimpia hajrájában sportolóink mellett a spotfogadók is kitettek magukért: a tippmixelők tétjei a 32. héten összességében meghaladták a 976 millió forintot. A fogadási események közül néhány „világszámnak” tekinthető összecsapás mellett kitüntetett érdeklődés mutatkozott a magyar érdekeltségű mérkőzések iránt.
Tovább

Legyél Te is képregényhős!

Most teljesülhet az álmod, és igazi képregényhős válhat belőled! Ha figyelemmel kíséred a Szerencsecsapat tagjainak kalandjait, nem lesz nehéz dolgod.
Tovább

Változások az augusztusi ünnepnapon

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottózói az augusztusi ünnepnapon, 2012. augusztus 20-án, hétfőn, zárva tartanak.
Tovább

Tengeri kincskeresés

Jó lenne egy kicsit sétálni a homokban, gyűjtögetni az üres kagylókat, úszni egyet a halak között? A tenger szépségei az őszi hónapokban a lottózókban is megjelennek: új sorsjegyünk épp ezt a varázslatos hangulatot idézi meg.
Tovább

Játsszon a napos megyében!

Csongrád megye az ország egyik legnaposabb vidéke, ezen a nyáron azonban nem csak a napsütés aranyozhatja be a vakációt abban a megyében! A forró hangulatról a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban sem kell lemondani, akciós nyeremények keresik ugyanis a gazdájukat.
Tovább

Változások a SzerencseHíradóban

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy az m1 csatornán a SzerencseHíradó műsor sugárzására augusztus 2-án és 9-én a megszokottól eltérő időpontban, délelőtt 9:15-kor kerül sor.
Tovább

Sorra szépülnek a lottózók

Megállíthatatlanul szépülnek a Szerencsejáték Zrt. lottózói országszerte. Az első, Oktogon téri lottózó után több vidéki fogadóiroda is új formát öltött kívül-belül.
Tovább

Változások az Olimpia idején

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy az Olimpia miatt 2012. július 28-án, augusztus 4-én és augusztus 11-én a Luxor, a Joker és az Ötöslottó játékok sorsolási rendje megváltozik.
Tovább

A rózsaszín labda

Néha csalódni kell az emberekben ahhoz, hogy aztán újra bízhassunk bennük. Sokszor egy gesztus többet ér minden pénznél, de tudni kell értékelni is, amit kapunk.
Tovább

Számoljunk le a babonával!

A Péntek13 évszázadokkal ezelőtti babonáknak köszönheti kettős hírét. Sokan a mai napig óvatosságból inkább elhalasztják aznapi programjukat, egyre többen azonban szerencsenapként tekintenek a különleges dátumokra.
Tovább

Az akaraterő diadala

Vannak, akikre igazságtalan csapást mér a sors. De akik igazán erősek, azok még ekkor is képesek új erőre kapni, és csodákat véghezvinni.
Tovább

Fáklyás váltófutás Sziget jegyért

Még néhány hét és Londonba ér az olimpiai láng, de már most felpöröghetsz a 20. Sziget Fesztivál jegyeiért folyó versenyben, mert a mai napon elstartolt a Lottóolimpia. A lényeg a játék, a sportszerűség és egy kis szerencse.
Tovább

Jelentkezett a Hatoslottó milliárdos nyertese

Néhány hete milliárdos szerencse érte egy játékosunkat: megnyerte a Hatoslottón 16 hétig halmozódó, több mint 1 milliárd 491 millió forintos főnyereményt. Exkluzív információk a szerencsés nyertesről.
Tovább

Te is szuperarc vagy?

Elképzelted már, milyen lehet egy szuperhős bőrébe bújni? Ha igen, akkor ideje, hogy nekünk is megmutasd, ha pedig még nem, akkor most próbáld ki velünk! A játéknak természetesen tétje is van, nem is akármilyen: a legötletesebb szuperhős akár egy Samsung okostelefonnal is gazdagabb lehet a Szerencsejáték Zrt. játékában!
Tovább

Gyémántcipőt vagy burgonyát?

Egy híján 450 telitalálatot jegyez eddig az Ötöslottó története. Az, aki a jubileumi győzelemmel büszkélkedhet, a jackpot jelenlegi nagyságát tekintve az eddigi második legnagyobb nyeremény boldog tulajdonosa lehet.
Tovább

Hosszabb nyitva tartás a Labdarúgó Eb alatt a pécsi régióban

A Szerencsejáték Zrt. örömmel tájékoztatja játékosait, hogy a Labdarúgó Eb ideje alatt 2012. június 4-től július 1-ig tartó időszakban a Pécsi Értékesítési Régió kilenc lottózója hosszabbított nyitva tartással várja az eseményekre fogadni kívánó játékosokat:
Tovább

Hosszabb nyitva tartás nyáron az üdülőhelyeken

Örömmel tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a nyári szezonális időszakban (június 4 - szept.1. között) az üdülőhelyeken működő alábbi lottózók hosszabbított nyitva tartással állnak vásárlóink rendelkezésére.
Tovább

Már a Luxoron is beállítható az önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. újabb önkorlátozási szolgáltatást vezetett be; az internetes fogadási rendszerben a Tippmix, a Tippmax, a Kenó és a Puttó mellett már a Luxornál is beállítható napi és heti költési limit.
Tovább

Már a Luxoron is beállítható az önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. újabb önkorlátozási szolgáltatást vezetett be; az internetes fogadási rendszerben a Tippmix, a Tippmax, a Kenó és a Puttó mellett már a Luxornál is beállítható napi és heti költési limit.
Tovább

Pünkösdi változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a pünkösdi ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik:
Tovább

Ön mire költené?

Varázslatos nyeremények várják ezen a héten is azokat, akik kitöltik a lottószelvényeket! Az Ötöslottó történetének második legnagyobb hazavihető összege 3 milliárd 370 millió forint, a Hatoslottón pedig 1 milliárd 477 millió forint keresi gazdáját.
Tovább

Kocsis Tibi zsűrizett

Lezajlott a Talentométer, a Szerencsejáték Zrt. és az A38 hajó közös zenei tehetségkutató versenyének világzenei döntője is.
Tovább

Változások a Futball Eb idején

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a Futball Eb miatt 2012. június 9-én a Luxor, a Joker és az Ötöslottó játékok sorsolási rendje megváltozik.
Tovább