Hírek

Csatlakozz a Tippmix sportfogadói közösségéhez! – elindult a Szerencsejáték Zrt. legújabb kampánya

2020.09.21.

Elindult a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási termékeinek népszerűsítésére tervezett négy hetes integrált marketing kampánya. A termékfókuszú kampány célja, hogy magyarországi sportfogadói közösséget építve aktivizálja és bővítse játékosbázisát. A közösséghez való csatlakozásra Anger Zsolt, Jászai Mari-díjas színész buzdítja a fogadókat, aki személyisége és megformált karakterei révén jut el a kampány célközönségéhez. A reklámfilm fő helyszínéül a Puskás Aréna szolgált, amely a kampány indulásának felvezetéseként múlt szombaton zöld fényárba borult.

Az év hátralévő részében kiemelt sportesemények várhatók, ezért ezzel egyidőben, szeptember 21-én indította el a nemzeti lottótársaság Tippmix és Tippmixpro sportfogadási termékeinek marketing kampányát. A termékfokúszú kampány hosszú távú célja, hogy a sportfogadók a két Tippmix márkára egyként tekintsenek a jövőben.

A sportfogadókra jellemző, hogy kellő mértékű szakértelemmel rendelkeznek azokkal a sporteseményekkel kapcsolatban, amelyekre fogadást kötnek, folyamatosan tanulnak, elemeznek, fejlesztik tudásukat, keresik az izgalmakat, valamint nyitottak az újdonságokra. E játékosok szakértelmét hivatott elismerni a „Tippmix – Több mint szerencse” szlogen, amely a kampány kiindulópontját adja. A koncepció lényege, hogy szemléltesse a sportfogadáshoz köthető legfőbb lépéseket a fogadásra való felkészüléstől, a döntéshozatalon, illetve a várakozás izgalmán át, egészen a nyerés pillanatáig, ami egy valódi közösségi élményt teremt. A kampány üzenetei között, ahogy azt a nemzeti lottótársaságtól megszokhattuk, a felelős játék is kiemelt szerepet kap.

A kampány kulcsfontosságú eleme az a reklámfilm, amelyben Anger Zsolt karizmatikus egyénisége invitálja a játékosokat a Tippmix sportfogadói közösségéhez való csatlakozásra. Az alkotás – közelítve az online és offline lehetőségeket – összefogja és kiemeli a két márka előnyeit, hangsúlyt helyez az évente több millió fogadási lehetőségre, illetve az egész éven át tartó felkészülésre, amelyet a sportfogadás megkövetel a szakértő játékosoktól. A Szerencsejáték Zrt. felelős játékszervezőként reklámfilmjének főszereplőjén keresztül szól játékosaihoz, akiket a tudatosságra, a határok helyes felmérésére figyelmeztet: „mindig tudd, hol határ, és azt is, hogy mikor érdemes újrakezdeni”. A filmben azok a hazánkban legnépszerűbb sportágak tűnnek fel, amelyek egyben a sportfogadás szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak. A Magyarországon megkerülhetetlennek számító labdarúgás mellett a tenisz, a kézilabda, a kosárlabda, valamint az e-sport, a Szerencsejáték Zrt. legújabb terméke is helyet kap.

A hazai sportfogadási termékeket bemutató reklámfilm több verzióban is látható lesz 10 tévécsatorna műsorai között, több mint 500 alkalommal. A televíziós kampányt látványos közterületi hirdetések – óriásplakátok, citylightok, illetve járműreklámok –, print és banner megjelenések, valamint lottózói POS anyagok egészítik ki.

A fogadói közösség aktivizálására, valamint új játékosok bevonzására nyereményjáték indul szeptember 21. és október 22. között. A teljes kampányt PR-, illetve közösségimédia-aktivitás is végigkíséri, ami többek között exkluzív sportolói tartalmakban, illetve a kiemelt sporteseményekre készített egyedi Instagram facefilterekben nyilvánul meg.

A kampányról készült reklámfilm az alábbi linken tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=dDCmcrIxMLA&feature=youtu.be

Alkotók listája:

Megbízói oldal

Megbízó: Szerencsejáték Zrt.
Marketing és kommunikációs igazgató: Bánhegyi Zsófia
Marketing főosztályvezető: Szász Tamás
Márka- és kampánymenedzsment osztályvezető: Ujlaki Adrienn
Külső és belső kommunikációs osztályvezető: Magyarcsik László
Senior közösségi média menedzser: Nagy Boglárka Média és társadalmi felelősségvállalás osztályvezető: Murányi Eszter
Vezető média menedzser: Bozóki Viktória
Marketing menedzser: Szabados Gábor

Ügynökség

Reklámügynökség: New Land Media Kft. és Lounge Design Kft.
Ügyfélkapcsolati igazgató: Sperczel Dániel
Ügyfélkapcsolati csoportvezető: Varga Fanni
Account manager: Kővágó Zsófia Kreatívigazgató: Radovics Péter
Kreatívigazgató-helyettes: Gyutai Balázs
Senior Art Director: Hárságyi Péter
Senior copywriter: Grósz Ádám
Kreatív producer: Milián Ági
Médiatervező: Cseke Judit
Junior kampánymenedzser: Veres Dorina

PR ügynökség: Lounge Communication Kft.
PR team leader: Jónyer Mária
Account manager: Sallai Fanni

Social ügynökség: Dot Creative Kft.
Client Service Director: Braun Annamária
Creative strategist: Visy Zoltán
Head of Social: Surowiak Marci
Account: Baranyi Bálint

Gyártó cég: CineSuper Kft
Producer: Mártonffy Zoltán
Rendező: Miki357
Operatőr: Garas Dániel
Vágó: Szabó Tamás
Gyártásvezető: Farkas Ádám
Látványtervező: Illés Richard
VFX supervisor: Nagy Miklós

Vissza