Hírek

A Szerencsejáték Zrt. újra a legvonzóbb munkaadók között

2020.05.21.

A Szerencsejáték Zrt. nyerte el az év „Legvonzóbb munkaadója” kitüntetést a Randstad Award Szolgáltatások szektor kategóriájában.

Idén online platformon adták át a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatásán alapuló Randstad Employer Brand Research hazai díjait. A Szerencsejáték Zrt. 2019 után immár második alkalommal nyerte el a „Legvonzóbb munkaadó” címet a magyar munkavállalók értékelése alapján a Szolgáltatások kategóriában, ami a magyar munkavállalók rangsorában az ötödik legkedveltebb szektor. Szintén a Randstad Award keretében, ezt a két elismerést megelőzően, 2016-ban a „Legvonzóbb tisztán magyar tulajdonú” vállalatként ismerték el nemzeti lottótársaságot.

„Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a nemzeti lottótársaság harmadszorra nyeri el a Randstad Award díját. Humánerőforrás stratégiánk alapja, hogy hiszünk abban: a közösségben végzett feladat munkaélményt jelenthet, ez mindennapi működésünk egyik iránytűje. A Szerencsejáték Zrt. egy izgalmas iparágban, stabil tudásbázissal, megbízhatóan és kiszámíthatóan működik, és nagy erőt képes felmutatni, mint munkahelyi közösség, amely a járványügyi helyzet alatt különösen megmutatkozott. Versenyelőnynek tekintem, hogy nemzeti vállalat vagyunk, és a nálunk dolgozó kollegák nem egy magántulajdonos által meghatározott üzleti cél eléréséért dolgoznak, hanem annak tudatával, hogy a napi tevékenységükkel a gazdasági eredményeken túl a közösségi célokhoz, az ország fejlődéséhez is közvetlenebbül hozzájárulhatnak” – mondta el dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója.

A Szerencsejáték Zrt. azon túl, hogy tavaly szintén megkapta a Randstad Award Szolgáltatások szektor kategóriájának „Legvonzóbb munkaadó” címét, másodszor érdemelte ki az Aon „Legjobb Munkahely” díját, megszerezte az „Év Családbarát Vállalata” díjat, ötödik alkalommal nyerte el a „Fogyatékosság-barát Munkahely” címet, valamint tavaly megkapta a „Fogyatékosság-barát Munkahely Champion 2010-2019” kitüntetést is.

Vissza