Hírek

Méltányoljuk fogadóinkat - a Szerencsejáték Zrt. új szabályozásról döntött

2020.06.03.

Újra bizakodhatnak tippjeik sikerében azok a Tippmix- és Tippmixpro-fogadók, akik a járványhelyzet előtt tették fel tétjüket outright, azaz hosszútávú fogadási eseményre, de az érintett versenysorozat befejezése a pandémia miatt csúszik. A Szerencsejáték Zrt. új szabályt léptetett életbe, ennek köszönhetően a rendkívüli helyzetben érintett azon bajnokságok esetében, amelyek a fogadási ajánlatban megjelölt időponthoz képest 30 napon túl, de még a nyáron befejezésre kerülnek, a nyertes kimenetel – az eredeti szabályozástól eltérően – a befejezés csúszása ellenére sem kerül törlésre.

A koronavírus okozta járványhelyzet a sportvilágot is megrengette, szinte az összes versenysorozat, bajnokság leállt, felfüggesztésre került. Emiatt ezen események várható befejezése is csúszik, a Tippmix és a Tippmixpro részvételi szabályzata alapján pedig törlésre kerülne minden olyan outright típusú esemény, amely a fogadási ajánlatban megjelölt időponthoz képest 30 napon belül nem fejeződik be, vagy befejeződik, de a befejeződés időpontját követő 48 órán belül nem lehet rá hivatalos eredményt hirdetni.

A rendkívüli helyzetre tekintettel viszont a fenti szabályozás új kiegészítése lépett életbe, méltányolva azoknak a fogadóknak az érdekeit, akik hosszútávú fogadást adtak le még a járványhelyzet kitörése előtt. Ennek értelmében, ha a rendkívüli helyzetben érintett outright fogadási eseményre 30 napon túl, de 100 napon belül lesz pályán elért végeredmény, a Szerencsejáték Zrt. megvárja az esemény befejezését, és az ezt követő 48 órán belül hivatalos eredményt hirdet.

A szabályozás kiegészítése azokat sem érinti rosszul, akiknek a rendkívüli helyzet kialakulása után válna vesztessé a tippjük az érintett, már lezárt outright eseményekre – ebben az esetben 1-es szorzóval lesz kiértékelve a fogadásuk.

A fogadási ajánlatba ismét felkerült bajnokságok új hosszútávú fogadási lehetőségei esetében az eredeti, 30 napos szabály marad továbbra is érvényes.

Vissza