Hírek

Több mint másfél milliárd forint a főnyeremény az Ötöslottón

2020.07.09.

 

8 hete nem vitte el senki az Ötöslottó jackpotját, így Magyarország legnépszerűbb számsorsjátékán már több mint másfél milliárd forint a várható főnyeremény.

Legutóbb május második hétvégéjén volt telitalálat az Ötöslottón. Azóta mindösszesen 2 hónap telt el, de a játék főnyereménye már több hete milliárdos nagyságrendű: ezen a hétvégén pedig 1,535 milliárd forint várja a játékosokat.

A korábbi évek statisztikáit vizsgálva elmondható, hogy július második hétvégéje több esetben is hozott már szerencsét a játékosoknak, hiszen 2001-ben, 2006-ban és 2011-ben is adtak fel telitalálatos szelvényt ebben az időszakban. További érdekesség, hogy abban az esetben, ha a szombati sorsoláson egy szerencsés helyesen tippeli meg az öt nyerőszámot, az idei év második 10 számjegyű jackpotjának büszke tulajdonosa lesz.

Érdemes tehát játszani és figyelemmel kísérni a szombati sorsolást, hiszen az igazán nagy nyeremény mellett a Príma- és kétszeres Artisjus-díjas népdalénekes Palya Bea lesz a SzerencseSzombat sztárvendége.

Vissza