Hírek

2,16 milliárd forint – ennyit nyer az a szerencsés, akinek szombaton kihúzzák mind az öt számát

2020.10.01.

Szombaton újra többmilliárdos jackpot várja az Ötöslottó szerelmeseit, hiszen 10 hete nem volt telitalálat, így ezen a héten már 2,16 milliárd forint Magyarország legismertebb lottójátékának heti várható főnyereménye. Ezen kívül az Októberi Szerencsenapok akcióban vásárolt szelvényekkel akár plusz 10 millió forint is a miénk lehet. A Duna TV SzerencseSzombat című adásában a játékosok ezúttal a Unique együttes fellépése mellett izgulhatják végig a számsorsolást.

Az év első fele igazán szerencsésnek bizonyult az Ötöslottó játékosok szempontjából, hiszen hárman is főnyereménnyel gazdagodtak, legutóbb májusban örülhetett egy játékos telitalálatos Ötöslottó szelvényének.

Most különösen érdemes az Ötös- és Hatoslottó, illetve a Kenó és a Joker számsorsjátékokat választani, hiszen az Októberi Szerencsenapok különsorsolásos akció keretében összesen több mint 72 millió forint nyeremény várja az október 2-10. között játszókat. Az Ötöslottó esetében naponta 50-szer 10 ezer, illetve 1-szer 1 millió forintot vihetnek el a szerencsések, a napi sorsolás mellett pedig az akció feltételeinek megfelelő játékok automatikusan részt vesznek az október 12-i ráadás sorsoláson is, ahol az Ötös- és a Hatoslottó esetében is 10-10 millió forint a nyeremény.

A megnyerhető jackpot összegén túl a szombati lottóshow vendégei miatt is érdemes követni a sorsolást, hiszen ezúttal a háromtagú elektronikus popzenei formáció, a Unique lesz a SzerencseSzombat fellépője. Az együttes több mint 20 éves múlttal rendelkezik a hazai popzenében, 2011-ben egy valóságshow Mi van a nevedben? című dalával váltak országosan ismertté, majd megkapák Az év felfedezettje címet is. Legismertebb slágerük a 2002-ben megjelent Csillagtenger, amely azóta is koncertjeik elhagyhatatlan eleme. Az együttesen kívül az állatok világnapja alkalmából Dr. Pongrácz Péter etológus az állatok viselkedéséről beszélget az esti műsor vezetőivel.

Vissza