Hírek

Ismét csúcsra pörög a sportfogadási kínálat - rendkívüli meccsdömping jön a topligákban

2020.06.12.

Sűrű időszak következik az európai labdarúgó-bajnokságokban, hiszen a korábban újraindult sorozatokhoz a spanyol, az angol és az olasz pontvadászat is csatlakozik, így ismét csúcsra pörög a sportfogadási kínálat. Ezzel együtt természetesen a fogadási kedv is érezhetően növekszik, hiszen az elmúlt négy hétben duplájára nőtt az egységnyi fogadások száma a Tippmixen és a Tippmixprón.

A Bundesliga után újabb európai topligákban indulnak újra a küzdelmek a következő napokban. Ezek közül elsőként a spanyol élvonal folytatódik, amit a Tippmixprón regisztrált fogadók a megszokott módon élő streamen is követhetnek, ahogy a La Liga – és számos más bajnokság – többi mérkőzését is.

Az olasz labdarúgás rajongói számára is felgyorsulnak az események, a héten ugyanis sor kerül az Olasz Kupa elődöntőinek visszavágóira, azaz újra pályára lép a Juventus, a Milan, a Napoli és az Internazionale is. A június 17-én újrainduló angol Premier Liga is kiemelkedő rangadókkal tér vissza. Jövő héten a Manchester City – Arsenal, a Tottenham – Manchester United és az Everton – Liverpool találkozó is szerepel a programban – ahogy a Tippmix és a Tippmixpro kínálatában is.

A folyamatosan bővülő sportfogadói kínálat már május első hetétől éreztette hatását, amelyet az egységnyi fogadások száma is jól mutat: míg a május 4-10. közötti időszakban 5 millió, addig a múlt héten már összesen közel 11,5 millió fogadást regisztrált a Szerencsejáték Zrt. a Tippmixen és a Tippmixprón. A mögöttünk hagyott hét abból a szempontból is érdekes, hogy az idei év legjobb eredményét hozta a Tippmixpro forgalmának szempontjából.

Érdekes adalék, hogy a múlt hétvégén lejátszott Bundesliga-forduló kilenc mérkőzése kapcsán közel 5 millió egységnyi fogadás érkezett be a Tippmixen és a Tippmixprón összesen, és bár több mérkőzés is meglepetéssel zárult, így is több mint 474 millió forint nyeremény kapcsolódott ezen találkozókhoz.

Vissza