Hírek

Tájékoztató az október 23-i és november 1-i nyitvatartásról és sorsolási rendekről

2020.10.19.

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a Szerencsejáték Zrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyei 2020. október 23-án (pénteken) zárva tartanak. A játék és fogadási rendszerek ezen a napon is nyitva tartanak. Játékosaink interneten, SMS-ben, az OTP bankjegykiadó-automatákon, valamint az ünnepnapokon is nyitva tartó értékesítőhelyeken adhatják fel játékaikat.

Az adott napi játékok sorsolásának, pályázásának rendje változatlan. A Kenó játék sorsolási műsorának pontos sugárzási időpontját a Duna TV aktuális műsorrendje tartalmazza. Tájékoztatjuk továbbá, hogy 2020. 43. héten a Szerencsemix újság második megjelenése nem a szokásos pénteki napon, hanem 2020. október 24-én, szombaton lesz.

A Szerencsejáték Zrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyei 2020. november 1-én (vasárnap) zárva tartanak. A játék és fogadási rendszerek ezen a napon is nyitva tartanak. Játékosaink interneten, SMS-ben, az OTP bankjegykiadó-automatákon, valamint az ünnepnapokon is nyitva tartó értékesítőhelyeken adhatják fel játékaikat. Az adott napi játékok sorsolásának, pályázásának rendje változatlan. A Kenó és Hatoslottó játék sorsolási műsorának pontos sugárzási időpontját a Duna TV aktuális műsorrendje tartalmazza.

Vissza