Hírek

Újra csúcsfoci a Tippmixen és a Tippmixprón

2020.05.14.

Május 16-tól, több mint két hónap kényszerszünet után folytatódik a német labdarúgó Bundesliga. Újraindulnak a küzdelmek a német másodosztályban is, miközben a Tippmix és a Tippmixpro kínálatában már a jövő heti magyar focimeccsek is megtalálhatók.

Az elmúlt hetekben leginkább a fehérorosz vagy éppen a türkmén bajnoki mérkőzések „tartották a lelket” a labdarúgást kedvelő szurkolókban és sportfogadókban, de az ínséges időknek lassan vége szakad. Az elmúlt héten kezdetét vette a dél-koreai bajnokság új szezonja, valamint a Feröer-szigeteken is elindult a pontvadászat, amit a Tippmixprón - regisztrációt követően - élő streamen is nyomon lehet követni.

Május 16-tól sok szurkoló által várt esemény következik, ugyanis egy nagy európai topligában is újra pályára lépnek a csapatok, hogy folytassák a bajnoki küzdelmeket. Bár zárt kapuk mögött, de rögtön kezdésként, szombaton 15:30-tól sor kerül a német Bundesliga 1. egyik legpatinásabb rangadójára, a Ruhr-vidéki derbire, azaz a Dortmund – Schalke mérkőzésre. Ugyanebben az időpontban Gulácsi Péter dobogón álló csapata, az RB Leipzig is érdekelt lesz, míg a listavezető Bayern München vasárnap az Union Berlin vendégeként mutatja meg magát újra. A forduló teljes programja már elérhető a Tippmix és a Tippmixpro fogadási kínálatában, ahogy a német másodosztály hétvégén esedékes találkozói is.

A sportfogadók számára további jó hír, hogy már magyar focimeccsekre is tippelhetnek: május 23-án kerül sor a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőinek odavágóira, a Mezőkövesd – Fehérvár és az MTK – Honvéd mérkőzésekre. A találkozókhoz kapcsolódó számos fogadási piac mellett a továbbjutókra is lehet tippelni, valamint az is megjátszható, hogy melyik együttes lesz a hazai kupasorozat végső győztese. Sőt, jövő héten szombaton magyar bajnoki mérkőzést is játszanak, az NB I-es szezon elejéről elhalasztott, most pótlásra kerülő FTC – Debrecen összecsapás is már a fogadási kínálat részét képezi.

Érdemes tehát böngészni a Tippmix és a Tippmixpro weboldalát, hiszen az utóbbi hetek alatt fókuszba került és egyre jobban megismert versenysorozatok mellett többek között már a magyar és a német labdarúgás is elérhető.

Vissza