Hírek

Május 11-től újraindult a Kincsem+ TUTI értékesítése a Szerencsejáték Zrt. hálózatában

2020.05.12.

Május 11-én újraindult a Kincsem+ lóversenyfogadás értékesítése, így az egyre népszerűbb fogadás okos gépi játéka, a Kincsem+ TUTI a megszokott rendszerben és módon zajlik a Szerencsejáték Zrt. hálózatában, azaz újra minden egyes nap elérhető.

A koronavírus-járvány miatt a francia versenyszervező 2020. március közepén felfüggesztette a francia lóversenyfutamok szervezését, amelynek következtében a Kincsem+ játék értékesítése Magyarországon is közel két hónapig szünetelt.

Jó hír, hogy a kényszerpihenőt követően a francia fogadásszervező (PMU) május 11-től – szigorúan zárt kapuk mögött – folytatja a francia versenytereken zajló futamok megrendezését.  Ez azt jelenti, hogy az egyre népszerűbb Kincsem+ TUTI gépi játék fogadási lehetősége a megszokott rendszerben és módon újra elérhető a Szerencsejáték Zrt. hálózatában. A Kincsem+ TUTI játék eddigi legnagyobb magyarországi nyereménye 104 millió forint volt, míg 2019-ben több mint száz játékos nyert minimum 1 millió forintot a TUTI-val.

A Kincsem+ nemzetközi szervezésű lóversenyfogadás, amelyet a francia PMU 1989-ben vezetett be. A Kincsem+ játék jelenleg 24 országban érhető el, köztük Magyarországon immár több mint négy éve, 2016 január óta.

Vissza