Hírek

Közel másfél milliárd forint a tét az Ötöslottón

2020.07.02.

Az Ötöslottó főnyereménye hét hete halmozódik, így az ország kedvenc lottójátékával közel 1,5 milliárd forintot lehet nyerni ezen a hétvégén. Ennyi pénzből az idei nyaraláson kívül a lakás-, autó és nyaraló vásárlásra is futná, a fennmaradt összeg pedig kiváló befektetési alapként szolgálna egy szerencsés játékos számára.

Magyarország kedvenc lottójátékának várható főnyereménye 1,38 milliárd forint. A játékkal megnyerhető legnagyobb összeg ugyan idén a 6 milliárdot is meghaladta már, a mostani nyereményből azonban valaki rengeteg tételt lehúzhatna a „majd ha megnyerem a lottót” listájáról. 1380 millió forint bőségesen elegendő egy családi luxusház, egy nyaraló és több családi autó beszerzésére, valamint a család és barátok támogatására és befektetésre egyaránt.

A főnyereményt persze nem mindenki költené ingóságokra, a Szerencsejáték Zrt. felmérése szerint sokan fordítanák a pénzt tanulásra, utazásra, valamint a rászorulók megsegítésére. Érdemes tehát kitöltenünk egy szelvényt, hiszen a szerencse bármikor ránk mosolyoghat.

A nemzeti lottótársaság társadalmi felelősségvállalása jegyében kiemelt hangsúlyt fektet a játékfüggőség kutatására, megelőzésére és – különböző hazai szakmai szervezetekkel együttműködve – kezelésére egyaránt. Éppen ezért felhívja a játékosok figyelmét a felelős játék fontosságára, annak érdekében, hogy „a játék valóban játék maradjon”.

Vissza