Hírek

Minden eddiginél magasabb az Ötöslottó e heti várható főnyereménye

2020.03.12.

36 hét halmozódás után az Ötöslottó főnyereménye közel 6 milliárd forint. A játékosok hétről hétre egyre szívesebben játszanak az online térben, legyen szó a Szerencsejáték Zrt. weboldaláról, vagy az Okoslottó alkalmazásról.

Soha nem látott összeget ért el Magyarország kedvenc lottójátékának jackpotja, hiszen az e heti várható főnyeremény már 5,95 milliárd forint. A játékkedv óriási, csak a múlt héten 6,6 millió alapjátékot vásároltak a lelkes ikszelők, akik között továbbra is a lottózókban történő szelvénytöltés a legnépszerűbb, azonban a digitális felületeken megtett fogadások száma is egyre inkább növekszik. 

A digitális megoldásokat választók közül legtöbben a www.szerencsejatek.hu oldalon játszanak, de sokan választják az SMS lottót és az Okoslottó alkalmazást is, hiszen így sorban állás nélkül, kényelmesen, csupán néhány gombnyomással feladhatják szelvényeiket. Az alkalmazás a www.okoslotto.hu weboldalról tölthető le. Az applikáció segít a játékszelvény kitöltésében és a fogadási sms összeállításában. A játékok díja mobilegyenlegről, de akár belső egyenlegről is fizethető, amennyiben a játékos regisztrált a bet.szerencsejatek.hu oldalon.

Bizonyos játékok – Ötöslottó, Hatoslottó, Kenó, Puttó, Eurojackpot – kombinációs módban is játszhatók, amelynek előnye, hogy sokkal egyszerűbb több alapjátékot megjátszani. További extra, hogy a játékosok elmenthetik nyerőszámaikat, értesítést kaphatnak a legfrissebb nyerőszámokról, akciókról és hírekről.

Vissza