Hírek

Astro sorsjegy akció

2020.03.25.

Sorsolás: 2020. március 26.

A Szerencsejáték Zrt. számára kiemelten fontos játékosai és munkatársai egészségügyi biztonságának védelme, amelynek keretében széleskörű megelőző intézkedéseket vezetett be a sorsolások lebonyolításával kapcsolatban is.

A nemzeti lottótársaság napi szinten követi nyomon a COVID-19 vírus által kialakult helyzetet Magyarországon, és ennek megfelelően folyamatosan bővíti intézkedéseit a biztonságos munkavégzés és játékszervezés érdekében.

A fenti helyzetre való tekintettel az Astro sorsjegy akciónk sorsolásán részt vevők számát is minimálisra csökkentjük, így azon csak a Sorsolási Bizottság és a közjegyző fog részt venni.

Ezekből az okokból kifolyólag felhívjuk kedves Játékosaink figyelmét, hogy a 2020. március 26-i sorsolásunkon nem tudnak személyesen részt venni a Szerencsejáték Zrt. Fehér úti székházában. Kollégáink dolgoznak az online közvetítés lehetőségén: terveink szerint a Facebook oldalunkon keresztül fogjuk tudni biztosítani a sorsolás nyilvánosságát. A sorsolás megtartása után a hivatalos eredmények már aznap délután megtalálhatóak lesznek a www.szerencsejatek.hu weboldalon.

Bízunk abban, hogy a következő akciónk sorsolásán ismét személyesen üdvözölhetjük Önöket.

Vigyázzunk egymásra!

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Szerencsejáték Zrt.

Vissza