Hírek

Elstartolt a Tippmixpro legújabb nyereményjátéka

2020.09.08.

Az e-sport fogadás bevezetéséhez kapcsolódóan „Új pályán a sportfogadás” néven indított nyereményjátékot a Szerencsejáték Zrt. A két héten át tartó promóció főnyereménye egy közel 1,5 millió forint értékű gamer szék és PC konfiguráció.

A nemzeti lottótársaság az új játékigények kielégítése és sportfogadási kínálatának stabilizálása céljából indította el új, e-sport fogadási termékét, amelynek népszerűsítésére szervezte meg „Új pályán a sportfogadás” elnevezésű nyereményjátékát.

A kétszakaszos promócióban való részvételért nem kell mást tenni, mint szeptember 7-20. között legalább 500 forint értékben fogadni a www.tippmixpro.hu oldalon úgy, hogy az adott szelvényen legalább egy e-sport mérkőzés is szerepeljen. A játékban az egyes és többes kötésben tett és kombinációs fogadásokkal, valamint pre, élő és outright fogadásokkal is részt lehet venni.

A nyereményjáték során szakaszonként több mint 200 nyertes részesül 5 000 és 10 000 forint értékű egyenlegfeltöltésben, valamint 3 darab, egyenként 200 000 forint összegű készpénz-nyereményt is kisorsolnak. A fődíj pedig egy több, mint 1,5 millió forint értékű gamer PC szett (PC konfiguráció székkel).

Az e-sportok ugyanolyan elemeket tartalmaznak, mint bármelyik hagyományos sport – értelmezhető benne pl. a játékrész eredmény, végeredmény, egyéni teljesítmény –, ezért teljes egészében érvényesek a klasszikus sportfogadás szabályai. Ezen felül az e-sportok fogadási mechanizmusa is megegyezik a jelenlegi Tippmix és Tippmixpro sportmérkőzésekével, így a játékosok akár együtt, kombinációban is fogadhatnak e-sportra és hagyományos sportmérkőzésekre.

Minden további információ megtalálható a https://www.tippmixpro.hu/promok/aktualis/uj-palyan-a-sportfogadas oldalon.

Vissza