Hírek

A magyar válogatott vb-selejtezőjére 1 millió feletti fogadás érkezett

2021.09.03.

A magyar labdarúgó válogatott egy félidőn keresztül jól tartotta magát az Anglia elleni vb-selejtezőn, ám a 0-0-s első játékrészt követően az Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző válogatott végül 4-0-ra nyert Budapesten, a Puskás Arénában. A mérkőzésre több mint 1,1 millió egységnyi fogadás érkezett - Tippmixen és a Tippmixprón -, és 222,48 millió forint került kifizetésre játékosoknak.

Magyarország válogatottja az idei Eb-n már hozzászokhatott a kemény ellenfelekhez, hiszen a nyári tornán a legnehezebb csoportban Franciaország, Németország és Portugália ellen kellett bizonyítania.

A Magyarország–Anglia vb-selejtező labdarúgó-mérkőzés sem ígérkezett könnyű találkozónak. A meccs végkimenetele kapcsán (1X2) a beérkezett tippek 47 százaléka szólt a vendégek sikeréről, itt a helyes tipp 1,45-ös szorzót ért. Az első játékrész döntetlenjére majdnem 10 ezer helyes tipp érkezett, ez 2,18-as oddsot jelentett a fogadóknak. A gól nélküli első félidőt követően a második játékrészben még 10 percig bírta az angol nyomást Marco Rossi együttese, ám azt követően negyedórán belül 3-0-ra elhúztak a vendégek. A 69. percben R. Sterling és H. Kane után H. Maguire is betalált, a harmadik gól pedig azt jelentette, hogy a „Gólszám 2,5” fogadási soron a „Több, mint 2,5” vált helyessé, amit az erre tippet leadók 98 százaléka eltalált - 1,99-es szorzóért.

A „Melyik félidőben lesz több gól?”, illetve „Melyik csapat végez el több szögletet?” fogadási sorokra egyaránt 89 százalékos találati arány volt látható a Tippmixen és a Tippmixprón, ráadásul előbbi helyes kimenetele („2. félidőben”) 1,97-es, míg utóbbié („Anglia”) 1,37-es nyertes oddsot ért. Bőven akadtak olyan játékosok is, akik helyesen tippelték meg az angolok 4-0-s sikerét a „Pontos végeredmény” fogadási piacon, itt az „Anglia 4:0” kimenetel 17,00-s szorzót is érhetett.

Volt olyan Tippmixpro-játékos, aki 1 800 Ft-os téttel, 6-os kötés típusú fogadással 1 875 655 Ft-ot nyert úgy, hogy szelvényén eltalálta Anglia sikerét is, további öt vb-selejtező eredménye mellett.

Labdarúgás

Magyarország - Anglia

1X2

Anglia

1,45

Nyertes

Labdarúgás

Svédország - Spanyolország

1X2

Svédország

4,70

Nyertes

Labdarúgás

Lengyelország - Albánia

1X2

Lengyelország

1,50

Nyertes

Labdarúgás

Izland - Románia

1X2

Románia

2,90

Nyertes

Labdarúgás

Észak-Macedónia - Örményország

1X2

Döntetlen

3,80

Nyertes

Labdarúgás

Olaszország - Bulgária

1X2

Döntetlen

9,25

Nyertes

Magyarország vasárnap este Albániában javíthat, majd jövő héten szerdán Andorrát fogadja hazai pályán. Azon a két meccsen egyértelműen a 6 pont megszerzése a cél, hogy továbbra is harcolhasson a csapat a vb-álmokért.

Vissza