Hírek

Megtelt a Puskás Aréna Szoborparkja - közel 35 ezren ünnepelték a Szerencsejáték Zrt. 30. születésnapját

2021.09.27.

Rendkívüli koncertélményben volt része annak, aki kilátogatott szombat este a vadonatúj Puskás Aréna Szoborparkba, hiszen közel 35 ezren ünnepelték az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. születésnapját. Egyedi show- és színpadelemek, a legismertebb hazai slágerek és fergeteges hangulat jellemezte az elmúlt két év legnagyobb egész estés koncertjét. A nemzeti lottótársaság termékeiből a helyszíni értékesítés során befolyt összeget 100%-ban felajánlotta az Ökumenikus Segélyszervezet részére.

Egy év kihagyást követően ismét hatalmas érdeklődés mellett zajlott a nemzeti lottótársaság nagyszabású, ingyenes Szuperkoncertje, amely ezúttal a hazai szórakoztatóipar nagyágyúit sorakoztatta fel. A koncertnek otthont adó Puskás Aréna Szoborparkba a 16 órás kapunyitás követően folyamatosan egyre növekvő számban érkeztek a rajongók. Az estét Lotfi Begi nyitotta, aki Kollányi Zsuzsival, Pápai Jocival és DR BRS-sel közös slágereit hozta el. A dj-producer idei utolsó fellépéséhez Burai Krisztián is csatlakozott, aki a „Háborgó mélység 2” mellett egy dalpremierrel is megörvendeztette a közönséget.

18 órától csapott a húzók közé a Bagossy Brothers Company, a rajongók a bandát is túlénekelve buliztak a zenekar legismertebb slágereire, miközben zöld fénybe borult a Puskás Aréna.

A rendezvény csúcspontja Majka & Curtis 20 órakor kezdődő exkluzív show-ja volt, amely közel két órán át tartott. A színpadon látványban nem volt hiány: lézertechnika, tűzijáték és korábban még nem látott pirotechnikai elemek, valamint táncosok színesítették a rapper páros fellépését. A közös éneklés itt sem maradt el: a „Belehalok” című mára ikonikussá vált sláger több tízezer torokból egyszerre szólt.

Az este folyamán nemcsak a Puskás Aréna Szoborpark, hanem a mozgáskorlátozott és az Országos Mentőszolgálat közel ezer munkatársa számára kialakított lelátó is megtelt.  Az igazán szerencsések pedig nemcsak a színpadon láthatták, hanem a színfalak mögött találkozhattak is kedvenceikkel.

Az év legnagyobb ingyenes koncertje több egyedi elemet is tartalmazott: a 800 négyzetméteres színpad mellett 300 négyzetméteres LED-fal, 5 darab óriáskivetítő, 800 fényvető tette még teljesebbé a koncertélményt. A helyszíni rajongók mellett a Szerencsejáték Zrt. videómegosztó csatornáján további 44 ezren követték figyelemmel a koncerteket.

A Puskás Aréna Szoborpark színpadjának építésében 7 napon át, átlagosan naponta 60 ember vett részt, emellett a koncertek kifogástalan minőségéért egy 110 főből álló stáb felelt a helyszínen.

Vissza