Hírek

2020. január 5-étől a Duna Televízión látható a Hatoslottó élő sorsolása is

2020.01.03.

 

A holnapi naptól megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyőkön a Szerencsejáték Zrt. legnépszerűbb sorsolási műsora, a SzerencseSzombat. Az adás megújulása mellett további változás, hogy a 2020-ban a Hatoslottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különböző lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható.

A nemzeti lottótársaság 8 év után úgy döntött, hogy teljesen megújítja sorsolási műsorait. A változás célja, hogy a jelenlegi nézőknek nyújtott színvonalasabb műsor mellett a fiatalabb, 18-39 éves célcsoportot is hatékonyabban elérje.

Az adások megújulása mellett fontos, hogy a január 5-étől a Hatoslottó sorsolása is átkerül a Duna Televízióra, így az Ötöslottó, a Luxor, a Joker, a Kenó és a Skandináv lottó mellett immár a második legismertebb magyar lottójáték számhúzása is a közmédiában kísérhető figyelemmel.

A műsor változatlan időpontban, azaz vasárnap 16:00 órai kezdettel 5 perces időtartamban kerül adásba, a megszokott három házigazda Marczali László, Virág Anita és Czeisz Juliette vezetésével.

Érdemes tehát január 5-étől minden vasárnap néhány percre a Duna Televízióra kapcsolni, hiszen továbbra is hatalmas főnyeremények várják a játékosokat.

 

Vissza