Hírek

Megérkezett a Szerencsejáték Zrt. legújabb sorsjegye

2019.07.12.

 

Budapest, 2019. július 12. Július 12-én útjára indul a Szerencsejáték Zrt. legújabb nyári játéka. A Szerencsehozó sorsjegy két darab 10 millió forintos főnyereménye mellett további értékes nyereményeket kínál, közel 1,1 milliárd forint értékben. Az új sorsjegy ára 300 forint.

A játékosok körében rendkívül népszerűek a különböző témájú és árkategóriájú sorsjegyek. A Szerencsejáték Zrt. közelmúltban végzett reprezentatív felméréséből kiderült: a kaparós sorsjegyekkel 1,1 millióan játszanak heti rendszerességgel, emellett 2,5 millióan vannak azok a játékosok, akik ritkábban választják ezt a típusú játékot.

További érdekesség, hogy az újonnan bevezetett sorsjegyek is különösen kedveltek: a sorsjegy-vásárlók több mint fele ugyanis a megjelenést követően azonnal kipróbálja azokat. Ennek döntő okai, hogy a játékosok számára kifejezetten vonzó a folyamatosan megújuló, színes termékpaletta, valamint az azonnali nyerés élménye is.

Mindezeket figyelembe véve a Szerencsejáték Zrt. azon dolgozik, hogy még izgalmasabbá és érdekesebbé tegye kínálatát, amelynek legújabb eleme a Szerencsehozó sorsjegy.

A sorsjegyen egyféle játék található, összesen hat sorban. Az a sorsjegy nyer, amelyen a játékos a fedőréteg lekaparása után egy sorban két egyforma szimbólumot talál. Ez esetben a szerencsés az adott sor mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatti összeggel gazdagodik.

A sorsjegy igazi különlegességét az adja, hogy az összesen hat sorból álló játék mindegyikével nyerhetünk, azaz egy sorsjeggyel akár hat nyeremény is elérhető.

A Szerencsehozó sorsjegy két darab 10 millió forintos főnyereménye mellett, 8 darab 500 ezer és 200 darab 100 ezer forintos nyereményt is kínál.

A most bevezetésre kerülő játékkal, immár 19 darabra bővült a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.

 

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció

Vissza