Hírek

Ezen a hétvégén összesen több mint 3,1 milliárd forint várja az Ötös- és Hatoslottó játékosokat

2019.10.18.

Az elmúlt héten ismét nem született telitalálat sem az Ötös-, sem a Hatoslottón, így immár 15 hete halmozódnak a főnyeremények. A számok nyelvére lefordítva mindez azt jelenti, hogy az Ötöslottó e heti várható jackpotja 1,85 milliárd, a Hatoslottóé pedig 1,3 milliárd forint.

Legutóbb június utolsó hétvégéjén sikerült helyesen megtippelni a Szerencsejáték Zrt. két legikonikusabb játékának végkimenetelét. Az Ötöslottó esetében 1,154 milliárd forintot, míg a Hatoslottónál - két embernek is sikerült telitalálatot elérnie - fejenként több mint 72 millió forintot ért. Könnyen lehet, hogy a közel 4 hónapja történt szuperhétvége néhány nap múlva megismétlődik.

A Hatoslottó aktuálisan megnyerhető 1,3 milliárd forintos főnyereménye a játék történetének negyedik legnagyobb nyereménye lenne, maga mögé utasítva a 2018-ban elvitt 1,28 milliárdos főnyereményt. Az Ötöslottó esetében pedig egy viszonylag ritka forgatókönyv is megvalósulhat, amennyiben egy vagy több szerencsés tippel helyesen: az elmúlt 10 évben ugyanis mindössze kétszer – 2013-ban és 2017-ben - fordult elő az, hogy az adott évben három giganyeremény, azaz milliárdos összegű jackpot is született.

A lottó szerelmesei tehát újra egy igazán különleges hétvége elé néznek, így érdemes lehet a szombati és a vasárnapi sorsolást figyelemmel követni.

Vissza