Hírek

Itt az ősz legújabb slágere: elindult az Aranybánya sorsjegy

2019.09.06.

Budapest, 2019. szeptember 6. – Újabb sorsjeggyel bővíti kínálatát a Szerencsejáték Zrt., hiszen a mai naptól útjára indul az Aranybánya sorsjegy. A játék 50 milliós főnyereménye mellett további értékes nyereményeket kínál, közel 2 milliárd forint értékben. Az új sorsjegy ára 1000 forint.

 

A Szerencsejáték Zrt. közelmúltban végzett kutatásából kiderült, hogy a nők és a férfiak közel azonos arányban próbálják ki az újonnan bevezetett sorsjegyeket. Nemtől függetlenül a sorsjegy kiválasztásánál három szempont a meghatározó: az első, hogy korábban nyert-e már vele a játékos, a második, hogy mennyi játék szerepeljen az adott sorsjegyen, a harmadik pedig az újdonság varázsa.

A fentiek tükrében egyáltalán nem meglepő, hogy a Szerencsejáték Zrt. időről időre megújuló játékokkal rukkol elő. Ennek legújabb eleme az Aranybánya sorsjegy.

Az egyféle grafikai kivitelben készült sorsjegyen 4+1 játék található: az első játékban a játékosnak 3 azonos összeget, míg a másodikban a K, I, N, C és S betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A harmadik játékban a pénzeszsák szimbólum megtalálása azonnali, 2 000 forintos nyereményt ér, a negyedik játékban pedig a hátoldali nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot kell megtalálnia a játékosnak a nyeremény eléréséhez.

A sorsjegy igazi különlegessége, hogy amennyiben a bónuszjátékban duplázó szimbólumot („2X”) fedez fel a játékos, akkor a sorsjegyen elért összes nyereményét megkétszerezi. A legszerencsésebbek egy sorsjegyen akár az első négy játék mindegyikével érhetnek el nyereményt, amelyet a bónuszjátékkal még meg is duplázhatnak.

Az Aranybánya sorsjegy 50 millió forintos főnyereménye mellett – többek között - 6 darab 1 millió és 100 darab 100 ezer forintos nyereményt is kínál.

Minden további, a Szerencsejáték Zrt. sorsjegyeivel kapcsolatos legfrissebb információkért látogasson el a www.szerencsejatek.hu weboldalunkra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció

Vissza