Hírek

Keresd a szuper oddsokat és regisztrálj a bónuszért a Tippmixpro.hu oldalon

2020.02.18.

Február 18-tól a Tippmixpro számos sporteseményének legnépszerűbb piacain szuper oddsok várják a játékosokat, az új belépők pedig akár 5 000 forint üdvözlő bónuszban is részesülhetnek. Több szempontból is érdemes tehát nyomon követni a soron következő mérkőzéseket és a Tippmixpro weboldalát.

A Szerencsejáték Zrt. egyik kiemelt célja, hogy a folyamatosan változó igényeket szem előtt tartva fejlessze online sportfogadási oldalát, és még nagyobb játékélményt nyújtson a sportfogadó közösségnek. 

Ennek részeként számos sporteseményre és bajnokságra szuper oddsokkal lehet fogadni a Tippmixpro oldalán, ami leglátványosabban a kiemelt labdarúgó-mérkőzések és tenisztornák legnépszerűbb piacain mutatkozik meg.

Különösen izgalmas, hogy már a február 18-án induló Bajnokok Ligája kieséses szakaszának találkozói is kiemelt ajánlatokkal fogadhatók, ennek megfelelően a játékosok az eddigiekhez képest még magasabb nyereményösszeget érhetnek el. A szuper oddsok mellett a február 18. és 26. közötti időszakban az újonnan belépő játékosok akár 5 000 forint értékű üdvözlő bónuszban is részesülhetnek.

A fentieken túl a Tippmixpro kínálata csupán a tavalyi évben 5 új sportággal és 60, korábban még nem fogadható bajnoksággal bővült. Emellett az egyes mérkőzésekhez kapcsolódó lehetőségek is tovább gyarapodtak: a top bajnokságoknál például 100-nál is több fogadási sorból választhatnak a játékosok, valamint havonta több ezer élő sporteseményt is kínál a tippmixpro.hu oldala.

Minden további információ megtalálható a www.tippmixpro.hu oldalon.

Vissza