Hírek

Közel 2 milliárd forintos főnyeremény a tét az e heti Hatoslottó sorsoláson

2021.10.15.

Öt hónapja nem adtak fel telitalálatos szelvényt a Hatoslottón, így az e heti várható főnyeremény 1,95 milliárd forint, amely a játék történetének második legnagyobb összegű nyereménye lehet.

20 hét. Ennyi ideje nem volt telitalálat hazánk második legismertebb lottójátékán, a Hatoslottón. A rendkívül hosszú halmozódási időszak a játék több mint harminc éves történetét vizsgálva is kiemelkedő, hiszen mindössze két alkalommal, 2009-ben és 2019-ben volt hasonlóra példa.

Az elmúlt időszakban ugyan a telitalálatos szelvény(ek) elmaradt(ak), azonban a játékosok szempontjából így sem tekinthető sikertelennek a mögöttünk hagyott néhány hónap: 2021. májusa óta ugyanis összesen 932 ember örülhetett öttalálatos, több mint 42 ezer ember négytalálatos és közel 720 ezer ember háromtalálatos szelvényéért járó nyereményének.

További érdekesség, hogy az Októberi szerencsenapok keretein belül az a játékos, aki október 16-ig legalább 1800 forint értékben játszik Ötöslottót, Hatoslottót, Skandináv lottót automatikusan részt vesz a napi külön sorsolásokon, illetve az október 18-i ráadás sorsoláson, ahol akár további 10 millió forintos nyereménnyel is gazdagodhat.

Vissza