Hírek

Sok szerencsét! – vadonatúj sorsjegy bevezetésével zárja az évet a Szerencsejáték Zrt.

2021.12.30.

Formabontó sorsjeggyel zárja az évet a nemzeti lottótársaság. A Sok szerencsét! névre keresztelt kaparós izgalmas szórakozást kínál, nevével pedig a játékosoknak is üzen az új esztendőre.

Újabb sorsjeggyel bővült a Szerencsejáték Zrt. termékpalettája az ünnepi időszakban. A Sok szerencsét! főként az újév beköszöntét, az előttünk álló reményteli időszakot eleveníti meg mind kinézetében, mind hangulatában, hiszen kétféle - malac és lóhere - kulcsmotívummal is elérhető. A téma és a grafika azon játékosoknak kedvez, akik a szerencsehozó szimbólumokkal ellátott kaparósokat kedvelik, hiszen nem csak alakjában, de a kaparófelületen is visszaköszönnek a szerencse elemei.

A sorsjegyen hat egyszerű, szerencseszimbólumokkal fűszerezett játék található, amelynek a kaparófelülete értékes nyereményeket rejt. A 15 x 15 centiméteres formátumú sorsjegy főnyereménye 50 millió forint, de ezen felül további magas nyeremények is elérhetőek, így például 5 darab, egyenként 5 millió forint értékű pénznyeremény, sőt, a játékosok 1 darab sorsjeggyel akár 6 nyereményre is szert tehetnek.

A Sok szerencsét! sorsjegy a középső, 1000 forintos árkategóriába tartozik, amely a megjelenés időpontjában kizárólag papíralapon, a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein vált kaphatóvá.

Vissza