Hírek

115 ezernél is több helyes tipp érkezett a bakui döntetlenre

2022.08.04.

A BL-selejtezők harmadik fordulójában 1-1-es döntetlennel távozott a Qarabag Baku otthonából az FTC, így a magyar bajnoknak jó esélye maradt arra, hogy jövő kedden kiharcolja a továbbjutást a legrangosabb nemzetközi kupasorozat utolsó kvalifikációs körébe. Az azeri bajnok ellen lejátszott odavágó a Tippmixen és a TippmixPrón is nagy népszerűségnek örvendett a fogadók körében: több mint 877 ezer leadott tipphez 152 millió forintot is meghaladó össznyeremény társult.

A Tobol Kostanaj és a Slovan Bratislava ellen sikerrel megvívott párharc után a Qarabag Bakun kellene túljutnia a Ferencvárosnak ahhoz, hogy maradjon esélye a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutnia – az már eldőlt, hogy valamelyik nemzetközi kupa főtábláján helyet kap majd a magyar bajnok. Sztanyiszlav Csercseszov együttese nem vehette félvállról az azeri aranyérmest, hiszen a Qarabag a 2014/15-ös szezon óta mindig bejutott valamelyik európai kupasorozat csoportkörébe, ezalatt volt BL-főtáblás is, hazája legutóbbi pontvadászatát pedig tizenkilenc pontos előnnyel nyerte meg.

A Fradi jól kezdett a szerdai odavágón, és Franck Boli révén a 17. percben megszerezte a vezetést Bakuban – az elefántcsontparti támadó gólszerzésére 3,50-es nyereményszorzóval lehetett fogadni. A házigazda még az első félidő során egyenlített, így már a 34. percben helyessé vált közel 60 ezer olyan fogadás, amely a „Mindkét csapat szerez gólt” soron az „Igen” kimenetelre érkezett. Miután a mérkőzésen nem született több találat, az „1X2 + Mindkét csapat szerez gólt” fogadási esemény kapcsán 12 ezret is meghaladó számú tipp lett tökéletes, 4,35-ös záró oddshoz társulva. Ennél is magasabb nyereményszorzót könyvelhettek el azok a fogadók, akik arra számítottak, hogy a Fradi vezetést szerez, de a végeredmény döntetlen lesz, hiszen 8,00-s odds kapcsolódott ehhez a kimenetelhez a „Mérkőzés alakulása” piacon, a találati arány pedig 31 százalékos lett.

A legtöbb helyes tipp viszont a mérkőzés végkimenetelére vonatkozó fogadási lehetőséghez fűződött, miután a 324 ezernél is több megtett fogadásból közel 116 ezer szólt arról, hogy egyik csapat sem várja majd előnyből a budapesti visszavágót. Aki a döntetlenre tett, akár 3,40-es szorzóval is kalkulálhatott.

Visszavágó jövő héten kedden, amikor eldől, hogy az FTC a BL- vagy az EL-selejtezőben folytathatja-e tovább a szereplését. Biztató jel lehet, hogy a magyar bajnok az előző két körben a párharc második meccsén teljesített igazán jól. Az Üllői úton sorra kerülő találkozóra már elérhető a Tippmix és a TippmixPro kínálatában!

Vissza