Hírek

Kivezetésre kerül a Tippmix Radar alkalmazás

2022.12.22.

A Szerencsejáték Zrt. hivatalos Tippmix eredménykövető alkalmazásának működtetését, a Tippmix Radart 2022. december 31-én megszünteti. Az applikációban található statisztikák és eredmények ezt követően nem lesznek elérhetőek.

A Tippmix Radar a Szerencsejáték Zrt. 2015-ben bevezetett hivatalos Tippmix-szelvény- és eredménykövető mobilalkalmazása, amely – sok egyéb kiegészítő funkció mellett – lehetővé tette a játékosok számára, hogy a feladott Tippmix-szelvényeiken megjátszott tippjeiket közvetlenül a mobiltelefonjukon kövessék.

A Tippmix Radar adatszolgáltatása 2022. december 31-én megszűnik, így az applikáció nem tud friss adatokat szolgáltatni, ezért működtetését megszünteti a nemzeti lottóvállalat.

2022. december 22-től az alkalmazás már nem található meg az iOS alkalmazásboltjában, az App Store-ban, illetve a Szerencsejáték Zrt. honlapjáról sem tölthető le. Az applikációban található korábbi szelvények 2023. január 1-től nem lesznek elérhetőek, illetve ettől az időponttól új szelvényt már nem lehet beszkennelni, és manuálisan sem lehet újakat rögzíteni.

A Szerencsejáték Zrt., a minél jobb játékosélmény érdekében folyamatosan vizsgálja további alkalmazások fejlesztésének lehetőségeit.

Vissza