Hírek

Részvételi Szabályzat változás

2022.07.25.

Tájékoztatjuk Tisztelt játékosainkat, hogy az Eurojackpot és a Joker játékok Részvételi Szabályzata 2022. július 26-tól módosult az internetes játék és fogadási módban bevezetett „játékba küldés folyamatos megbízás alapján” szolgáltatás részletszabályainak az Eurojackpot játékba történő beépítése, illetve a Joker játékot érintő módosítása miatt.

A módosítás részletei megtalálhatóak az érintett játékok Részvételi Szabályzataiban.


Tájékoztatjuk Tisztelt játékosainkat, hogy az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Luxor és Joker játékok Részvételi Szabályzata 2022. május 24-től módosult az internetes játék és fogadási módban bevezetett „játékba küldés folyamatos megbízás alapján” szolgáltatás részletszabályainak beépítése miatt.

A módosítás részletei megtalálhatóak az érintett játékok Részvételi Szabályzataiban.


Tájékoztatjuk Tisztelt játékosainkat, hogy a Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó és Joker játékok Részvételi Szabályzata 2022. április 22-től módosult a játékokban való részvétel paramétereinek egységesítése miatt. Az új dokumentumok az alábbi főbb változásokat tartalmazzák:

  • Az Ötöslottó játékban a terminálos játék- és fogadási módban az öthetes kombinációs játék esetében bevezetésre került a saját számokkal segédsorsjeggyel történő játék lehetősége.
  • A Hatoslottó játékban a terminálos játék- és fogadási módban a segédsorsjeggyel megjátszható mezők száma 8-ról 20-ra bővült. Öthetes kombinációs játék esetében bevezetésre került segédsorsjeggyel történő játék lehetősége.
  • A Skandináv lottó játékban a terminálos játék- és fogadási módban a segédsorsjeggyel megjátszható mezők száma 10-ről 20-ra bővült. Öthetes kombinációs játék esetében bevezetésre került a segédsorsjeggyel történő játék lehetősége.
  • A Joker játékban a terminálos játék- és fogadási módban bevezetésre került a segédsorsjeggyel történő játékokban is a több Joker számmal való részvétel lehetősége a kombinációs Ötös-, Hatos- és Skandináv lottójátékok esetében.

A módosítások részletei megtalálhatóak a Részvételi Szabályzatban.


Tájékoztatjuk Tisztelt játékosainkat, hogy a Hatoslottó, Skandináv lottó és Joker játékok Részvételi Szabályzata 2022. április 6-tól módosult a játékokban való részvétel paramétereinek egységesítése miatt. Az új dokumentumok az alábbi főbb változásokat tartalmazzák:

  • A Hatoslottó játékban mind a terminálos játék- és fogadási módban, mind az internetes játék- és fogadási módban az egy- és öthetes normál játéknál további gépi játékokkal történő bővítési lehetőség került bevezetésre.
  • A Skandináv lottó játékban mind a terminálos játék- és fogadási módban, mind az internetes játék- és fogadási módban az egy- és öthetes normál játéknál további gépi játékokkal történő bővítési lehetőség került bevezetésre. Terminálos játék- és fogadási módban bevezetésre került az öthetes kombinációs gépi játék lehetősége, internetes játék- és fogadási módban a saját számokkal történő, valamint a gépi játékkal történő öthetes kombinációs játék lehetősége.
  • A Joker játékban a terminálos játék- és fogadási módban bevezetésre került a gépi játékokhoz a több Joker számmal való részvétel lehetősége a kombinációs Ötös-, Hatos- és Skandináv lottójátékok esetében. Az internetes játék- és fogadási módban a kombinációs Skandináv lottó játékban is már legfeljebb három Joker szám játszható meg 5 egymást követő sorsolásra is.

A módosítások részletei megtalálhatóak a Részvételi Szabályzatban.

Vissza