Hírek

Részvételi Szabályzat változás

2022.04.22.

Tájékoztatjuk Tisztelt játékosainkat, hogy a Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó és Joker játékok Részvételi Szabályzata 2022. április 22-től módosult a játékokban való részvétel paramétereinek egységesítése miatt. Az új dokumentumok az alábbi főbb változásokat tartalmazzák:

 • Az Ötöslottó játékban a terminálos játék- és fogadási módban az öthetes kombinációs játék esetében bevezetésre került a saját számokkal segédsorsjeggyel történő játék lehetősége.
 • A Hatoslottó játékban a terminálos játék- és fogadási módban a segédsorsjeggyel megjátszható mezők száma 8-ról 20-ra bővült. Öthetes kombinációs játék esetében bevezetésre került segédsorsjeggyel történő játék lehetősége.
 • A Skandináv lottó játékban a terminálos játék- és fogadási módban a segédsorsjeggyel megjátszható mezők száma 10-ről 20-ra bővült. Öthetes kombinációs játék esetében bevezetésre került a segédsorsjeggyel történő játék lehetősége.
 • A Joker játékban a terminálos játék- és fogadási módban bevezetésre került a segédsorsjeggyel történő játékokban is a több Joker számmal való részvétel lehetősége a kombinációs Ötös-, Hatos- és Skandináv lottójátékok esetében.

A módosítások részletei megtalálhatóak a Részvételi Szabályzatban.


Tájékoztatjuk Tisztelt játékosainkat, hogy a Hatoslottó, Skandináv lottó és Joker játékok Részvételi Szabályzata 2022. április 6-tól módosult a játékokban való részvétel paramétereinek egységesítése miatt. Az új dokumentumok az alábbi főbb változásokat tartalmazzák:

 • A Hatoslottó játékban mind a terminálos játék- és fogadási módban, mind az internetes játék- és fogadási módban az egy- és öthetes normál játéknál további gépi játékokkal történő bővítési lehetőség került bevezetésre.
 • A Skandináv lottó játékban mind a terminálos játék- és fogadási módban, mind az internetes játék- és fogadási módban az egy- és öthetes normál játéknál további gépi játékokkal történő bővítési lehetőség került bevezetésre. Terminálos játék- és fogadási módban bevezetésre került az öthetes kombinációs gépi játék lehetősége, internetes játék- és fogadási módban a saját számokkal történő, valamint a gépi játékkal történő öthetes kombinációs játék lehetősége.
 • A Joker játékban a terminálos játék- és fogadási módban bevezetésre került a gépi játékokhoz a több Joker számmal való részvétel lehetősége a kombinációs Ötös-, Hatos- és Skandináv lottójátékok esetében. Az internetes játék- és fogadási módban a kombinációs Skandináv lottó játékban is már legfeljebb három Joker szám játszható meg 5 egymást követő sorsolásra is.

A módosítások részletei megtalálhatóak a Részvételi Szabályzatban.


Tájékoztatjuk Tisztelt játékosainkat, hogy az Eurojackpot Részvételi Szabályzata 2022. március 19-től módosult. Az új dokumentum az alábbi főbb változásokat tartalmazza:

 • az I. nyerőosztályban elérhető maximális nyeremény bruttó 120 millió Euró
 • a heti egy, pénteki sorsolás helyett 2022. március 25-ét követően heti két, keddi és pénteki sorsolásra kerül sor
 • a „B” mező számtábláján 1-12-ig terjedő számok közül jelölhet meg kettőt a játékos, az eddigi 1-10-ig terjedő számok helyett
 • az egyes nyerőosztályok nyerési esélye és a nyerőosztályok nyereményből való részesedésének százalékos aránya megváltozott
 • a VI. és a VII. nyerőosztály felcserélődött
 • bekerült a hibapontos kombinációs játék (okos kombinációs játék) bevezetésének lehetősége, azonban ezt a játékmódot társaságunk jelenleg nem alkalmazza
 • a felügyeleti hatóság névváltozása, illetve a vonatkozó jogszabály változása átvezetésre került.

A módosítások részletei megtalálhatóak a Részvételi Szabályzatban.

Vissza