Aktuális akciók

Indíts Játékoskártyával!

Játssz egy szelvényen 2024.05.13-08.04. között legalább 1500 Ft értékben és gyűjts pontokat, mert Játékoskártyád most akár egy autót is érhet!

Heti nyeremények: 1 x 500 ezer Ft, 5x 100 ezer Ft

Főnyeremény: Volkswagen T-ROC R 2.0 TSI DSG

Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

Játékoskártya online regisztrációs nyereményjáték!

Regisztrálj újonnan Játékoskártyát április 8-21. között online, majd regisztrációdat követően új online Játékoskártyád használatával vásárolj bármely terminállal rendelkező értékesítőhelyen a nyereményjáték egy adott heti szakaszán belül összesen legalább 1.000 Ft értékben szerencsejátékot (a kaparós sorsjegy kivételével), hogy megnyerhesd a heti pénznyeremények egyikét!

Marketing engedélyed megadásával dupla nyereményre lehet esélyed!

Megnézem a részleteket

Áprilisi Eurojackpot akció

Játssz 2024. április 8-14. között egy szelvényen legalább 3 alapjáték Eurojackpotot az akciós nyereményekért! Vidd el az akció 20 millió forintos főnyereményét, vagy a 7x1 millió forint egyikét!

Eurojackpot. A legmerészebb álmaidat is valóra válthatod!

Megnézem a részleteket

A kedvenceknek mindig szezonjuk van

Játssz 2023. október 16. – november 5. közötti e-sorsjegy nyereményjátékunkkal, és tiéd lehet az akár 3.000.000 Ft pénznyeremény, vagy a további értékes nyeremények egyike!

Gyűjtsd össze a nyereményjátékban a megadott 23 féle e-sorsjegy mindegyikét, hogy részt vehess a főnyeremény sorsoláson, valamint bekerülhetsz a heti nyeremények sorsolásába is legalább 3000 Ft értékű e-sorsjegy vásárlással!

Megnézem a részleteket