Aktuális akciók

Májusi Szerencsenapok

Játssz májusi akciónkban, és nyerhetsz a napi és a ráadás sorsoláson is! Összesen több mint 66 millió forint talál gazdára!
Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

Márciusi Eurojackpot akció

Játssz 2021. március 22-28. között egy szelvényen legalább 3 alapjáték Eurojackpotot az akciós nyereményekért! Vidd el az akció 10 millió forintos főnyereményét, vagy az 5x1 millió forint egyikét!

Eurojackpot. A legmerészebb álmaidat is valóra válthatod!

Megnézem a részleteket

Extra Mázli Újratöltve

Játssz interneten, SMS-ben vagy Okoslottó mobilalkalmazással Puttót, Kenót vagy Eurojackpotot egy szelvényen legalább 1800 Ft értékben (amelyben a Joker játék(ok) értéke is beleszámít), pályázz és nyerd meg a heti vásárlási utalványok és akár a nyereményjáték főnyereményeinek egyikét is.
Megnézem a részleteket

E-sorsjegy nyereményjáték - Kezedben a szerencse

Játssz e-sorsjegy nyereményjátékunkkal és tiéd lehet akár az 1 millió Ft készpénz vagy a további értékes nyeremények egyike! Vásárolj egy adott akciós héten e-sorsjegyet bármilyen összetételben legalább 1800 Ft értékben és bekerülhetsz az adott heti sorsolásba, ha pedig mindhárom héten játszol hetente legalább 1800 - 1800 Ft értékben akkor részt veszel az extra nyeremények sorsolásán is!
Megnézem a részleteket