Aktuális akciók

Regisztrálj, és nyerj akár 5 millió forintot!

Regisztrálj november 27. és december 17. között a bet.szerencsejatek.hu oldalon, majd a regisztrációdat követően játssz összesen legalább 2.000 Ft értékben a nyereményjáték adott szakaszának ideje alatt, hogy részt vehess a vásárlás időpontjához tartozó heti szakasz, valamint a nyereményjáték végén a főnyeremény sorsoláson is.

Add meg marketing hozzájárulásod a dupla esélyért!

Megnézem a részleteket

Játékoskártyád most lakáskulcs lehet!

Használd Játékoskártyádat 2023. augusztus 28. és 2024. március 3. közötti szerencsejáték vásárlásaidnál az értékesítőhelyeken, és nyerd meg a heti pénznyeremények egyikét! Ha egy szelvényen legalább 1000 Ft-ért játszol Játékoskártyával adott játékot, akkor esélyed lehet a FŐNYEREMÉNYRE: egy új építésű, penthouse-jellegű budapesti lakásra is!
Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

Kincsem+ TUTI nyereményjáték

Kincsem+ fogadásoddal most nem csak a napi futamokon nyerhetsz! A 2023. augusztus 21. és szeptember 3. között egy szelvényen legalább 800 Ft értékben vásárolt Kincsem+, vagy a Kincsem+ TUTI fogadásod automatikusan részt vesz a nyereményjáték heti nyereményeinek, valamint a 2 millió Ft főnyeremény sorsolásán is! És ha a főnyereményt Játékoskártya használatával vásárolt fogadással nyered meg, akkor az összeget megduplázzuk: 4 milló Ft-ot nyersz!
Megnézem a részleteket

Happy Hour ajándék sorsjegyekkel

Játssz értékesítőhelyeinken (a posták, postapartnerek és a Lapker Zrt. üzletei kivételével) 2023. augusztus 8-29. között keddenként 13:00-15:00 óra között egy szelvényen legalább 2 alapjáték Eurojackpotot minimum egy Joker játékkal kiegészítve Játékoskártyád használatával, és ajándékba adunk egy általad választott 500 Ft-os sorsjegyet!

Megnézem a részleteket