Aktuális akciók

Születésnapi Ötöslottó akció

Játssz Ötöslottót egy szelvényen legalább 1800 Ft értékben és nyerd meg a heti 1x5 millió Ft, 5x1 millió Ft és 15x300 ezer Ft pénznyeremény egyikét, és akár a főnyereményünket, a Volkswagen Arteon SB autót is!
Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

MOL Magyar Kupa

Fogadj május 9 - 11. között a Tippmixpro oldalán a MOL Magyar Kupa mérkőzéseire, hogy tiéd lehessen az értékes nyereményeink egyike!

Megnézem a részleteket

e-sorsjegy Tavasz

Gyűjtsd össze a nyereményjátékban megjelölt 20 féle e-sorsjegy mindegyikét, hogy részt vehess a főnyeremény sorsoláson, valamint bekerülhetsz a heti nyeremények sorsolásába is legalább 3000 Ft értékű
e-sorsjegy vásárlással!
Megnézem a részleteket

Tavaszi Extra Mázli

Játssz interneten, SMS-ben vagy Okoslottó mobil-alkalmazással Hatoslottót, Skandináv lottót, Eurojackpotot, Puttót vagy Kenót egy szelvényen - a Joker játék(ok) értékét is beleszámítva - legalább 1.800 Ft értékben, majd pályázz, és nyerd meg az akció heti nyereményeinek egyikét, és akár a főnyereményt, a 3 millió Ft pénznyereményt is!
Megnézem a részleteket

MOL Magyar Kupa

Fogadj február 28. és március 3. között a Tippmixpro oldalán a MOL Magyar Kupa mérkőzéseire, hogy tiéd lehessen az értékes nyereményeink egyike!

Megnézem a részleteket