Aktuális akciók

Regisztrálj, és nyerj akár 5 millió forintot!

Regisztrálj november 27. és december 17. között a bet.szerencsejatek.hu oldalon, majd a regisztrációdat követően játssz összesen legalább 2.000 Ft értékben a nyereményjáték adott szakaszának ideje alatt, hogy részt vehess a vásárlás időpontjához tartozó heti szakasz, valamint a nyereményjáték végén a főnyeremény sorsoláson is.

Add meg marketing hozzájárulásod a dupla esélyért!

Megnézem a részleteket

Játékoskártyád most lakáskulcs lehet!

Használd Játékoskártyádat 2023. augusztus 28. és 2024. március 3. közötti szerencsejáték vásárlásaidnál az értékesítőhelyeken, és nyerd meg a heti pénznyeremények egyikét! Ha egy szelvényen legalább 1000 Ft-ért játszol Játékoskártyával adott játékot, akkor esélyed lehet a FŐNYEREMÉNYRE: egy új építésű, penthouse-jellegű budapesti lakásra is!
Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

Happy Hour ajándék sorsjegyekkel

Játssz értékesítőhelyeinken (a posták, postapartnerek és a Lapker Zrt. üzletei kivételével) 2023. július 4-26. között keddenként 13:00-15:00 óra között egy szelvényen legalább 6 mezőt Ötöslottót, illetve szerdánként 13:00-15:00 óra között egy szelvényen legalább 6 mezőt Hatoslottót Játékoskártyád használatával, és ajándékba adunk egy általad választott 500 Ft-os sorsjegyet!

Megnézem a részleteket

Regisztrációs Bónusz vár!

Regisztrálj, töltsd fel belső egyelegedet legalább 5.000 Ft-tal és fogadj egy szelvényen bármely eseményre a www.tippmixpro.hu oldalon június 29. és július 16. között, hogy esélyed lehessen a 10.000 Ft-os belső bónuszegyenleg feltöltések egyikére!
Megnézem a részleteket

Fogadj és nyerj!

Fogadj Tippmix szelvényen vagy online a Tippmixpro.hu oldalon és nyerj akár 20.000.000 Forintot!

Tegyél legalább 3.000 Ft értékű, minimum 3-as kötésű fogadást Tippmix vagy Tippmixpro szelvényen az értékes pénznyeremények egyikéért! Ha pedig legalább 10.000 Ft értékű, minimum 3-as kötésű fogadást teszel Tippmix vagy Tippmixpro szelvényen, tiéd lehet az értékes főnyeremény!

Megnézem a részleteket

Happy Hour ajándék sorsjegyekkel

Játssz május 23. és június 13. között keddenként 13:00-15:00 óra között értékesítőhelyeinken (a posták, postapartnerek és a Lapker Zrt. üzletei kivételével) Játékoskártyád használatával egyhetes szelvényen legalább 6 mező Ötöslottót, és ajándékba adunk egy általad választott 500 Ft-os sorsjegyet!
Megnézem a részleteket