Aktuális akciók

Ökokaland Extra sorsjegy akció

Vásárolj Ökokaland Extra sorsjegyet értékesítőhelyeinken, és a nyeretlen Ökokaland Extra sorsjegyed adatait töltsd fel az akció aloldalán a heti nyereményekért és a fődíjért, a Skoda Enyaq iV 60 elektromos autóért!

Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

Tavaszi Extra Mázli

Játssz interneten, SMS-ben vagy Okoslottó mobil-alkalmazással Hatoslottót, Skandináv lottót, Eurojackpotot, Puttót vagy Kenót egy szelvényen - a Joker játék(ok) értékét is beleszámítva - legalább 1.800 Ft értékben, majd pályázz, és nyerd meg az akció heti nyereményeinek egyikét, és akár a főnyereményt, a 3 millió Ft pénznyereményt is!
Megnézem a részleteket

MOL Magyar Kupa

Fogadj február 28. és március 3. között a Tippmixpro oldalán a MOL Magyar Kupa mérkőzéseire, hogy tiéd lehessen az értékes nyereményeink egyike!

Megnézem a részleteket

Játékoskártya nyereményjáték

Ha 2022. február 14. és május 15. között regisztrálsz Játékoskártyát, akkor automatikusan részt veszel a nyereményjátékban, és megnyerheted az összesen 6 x 500.000 Ft havi pénznyeremény egyikét és a nyereményjáték végén akár a főnyereményt, egy új Audi Q2-est is!

Megnézem a részleteket