Sorsolások

A részvételi feltételeknek megfelelő játékok automatikusan részt vesznek a 2020. január 2-i sorsoláson, ahol 10x100 ezer Ft-ot, 2x1 millió Ft és egy Volkswagen T-Cross Life1.0 TSI DSG sorsolunk ki.

Átvételi igazolásod őrizd meg a sorsolásig, és ellenőrizd, hogy nyertél-e!


Hogyan tudhatod meg, hogy nyertél-e?

A nyertes szelvények számát az alábbi felületeken tesszük közzé:

 • Weboldalunkon: a nyereményjegyzékben
 • Lottózókban: a kihelyezett nyereményjegyzéken
 • TV-ben: az MTVA teletext 874. oldalán
 • Újságokban:
  • Szerencsemix újságban
  • Nemzeti Sport Sportfogadás melléklet 2020. január 8-i  számában

Hogyan juthatsz nyereményedhez?

A kisorsolt nyertes játékok birtokosai legkésőbb az adott sorsolás napját követő 40 napon belül jelentkezhetnek.

Értékesítőhelyen, terminálon feladott játék:

 • pénznyeremény: A Szerencsejáték Zrt. bármely saját lottózójában (üzletkereső: itt) az átvételi igazolás terminálon keresztüli beolvastatásával és leadásával, nyereményigénylés alapján kerül átutalásra. (Amennyiben az átvételi igazolást a játékos a Szerencsejáték Zrt.-nek egyéb nyeremény igénylése keretében már átadta, akkor az átvételi igazolás átadását igazoló Nyereményigénylési lap „B” példányának bemutatásával.)az átvételi igazolás terminálon keresztül történő beolvasását követően bármely terminállal rendelkező értékesítőhelyen felvehető (Játékoskártyával vásárolt játék esetén, amennyiben a kártyához biztonsági szint is beállításra került, úgy a nyereményfelvételhez a Játékoskártyát is be kell mutatni.)
 • autónyeremény: A Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán személyesen leadott nyereményigénylés benyújtásával, az átvételi igazolás leadásával.

Elektronikus fogadási rendszerben (Internet, Okoslottóval SMS) – belső egyenleg terhére vásárolt játék:

 • pénznyeremény: A Szerencsejáték Zrt. bármely saját lottózójában (üzletkereső: itt) személyesen leadott nyereményigénylés alapján.
 • autónyeremény: A Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán személyesen leadott nyereményigénylés benyújtásával, az ügyfél-azonosító szám megadásával, valamint - az elektronikus fogadási rendszerben nyilvántartott bankszámlaszám igazolására - bankszámlaszerződés vagy bankszámlakivonat bemutatásával.

SMS-ben (akár Okoslottóval) Mobil vásárlás igénybevételével:

 • pénznyeremény: A Szerencsejáték Zrt. bármely saját lottózójában (üzletkereső: itt) személyesen leadott nyereményigénylés alapján
 • autónyeremény: A Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán személyesen leadott nyereményigénylés benyújtásával, a játék feladásakor használt üzembe helyezett SIM-kártya bemutatásával.

ATM-en vásárolt játék:

 • pénznyeremény: A Szerencsejáték Zrt. bármely saját lottózójában (üzletkereső: itt) személyesen leadott nyereményigénylés alapján
 • autónyeremény: A Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán személyesen leadott nyereményigénylés benyújtásával, a nyertes játék kifizetéséhez használt bankkártyának, valamint annak az üzembe helyezett SIM-kártyának a bemutatásával, amelyhez tartozó telefonszám az ATM-en való regisztrációkor megadásra került.

További információk

Az akció részleteiről, a sorsolásról, és a nyeremények átvételéről részletes tájékoztatást a Részvételi feltételekben olvashatsz, vagy a 06-80-313-313 zöld számon érdeklődhetsz 2019. december 26 és 2020. január 3 között, a hét minden napján 7 és 23 óra között. 

Az akció Részvételi feltételei (PDF) >