Aktuális akciók

Júniusi Szerencsenapok

Játssz júniusi akciónkban, és nyerhetsz a napi és a ráadássorsoláson is! Összesen több mint 97 millió forint talál gazdára!

Megnézem a részleteket

Indíts Játékoskártyával!

Játssz egy szelvényen 2024.05.13-08.04. között legalább 1500 Ft értékben és gyűjts pontokat, mert Játékoskártyád most akár egy autót is érhet!

Heti nyeremények: 1 x 500 ezer Ft, 5x 100 ezer Ft

Főnyeremény: Volkswagen T-ROC R 2.0 TSI DSG

Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

Fogadj és nyerj!

Fogadj 2022. november 20. és december 18. között legalább 3.000 Ft összértékben és nyerd meg az értékes heti nyereményeink egyikét! Ha pedig legalább egyszer 10.000 Ft összértékben fogadsz, akkor tiéd lehet a főnyereményünk, egy Cupra Formentor!
Megnézem a részleteket

E-sorsjeggyel indul a szerencseszezon

Gyűjtsd össze a nyereményjátékban megjelölt 20-féle e-sorsjegy mindegyikét, hogy részt vehess a főnyeremény sorsoláson, valamint bekerülhetsz a heti nyeremények sorsolásába is legalább 3000 Ft értékű e-sorsjegy vásárlással!
Megnézem a részleteket