Aktuális akciók

Februári Eurojackpot akció

Játssz 2024. február 19-25. között egy szelvényen legalább 3 alapjáték Eurojackpotot az akciós nyereményekért! Vidd el az akció 10 millió forintos főnyereményét, vagy a 7x1 millió forint egyikét!

Eurojackpot. A legmerészebb álmaidat is valóra válthatod!

Megnézem a részleteket

Játékoskártyád most lakáskulcs lehet!

Használd Játékoskártyádat 2023. augusztus 28. és 2024. március 3. közötti szerencsejáték vásárlásaidnál az értékesítőhelyeken, és nyerd meg a heti pénznyeremények egyikét! Ha egy szelvényen legalább 1000 Ft-ért játszol Játékoskártyával adott játékot, akkor esélyed lehet a FŐNYEREMÉNYRE IS: egy új építésű, penthouse-jellegű lakásra, a budapesti Somfa Liget lakóparkban!
Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

e-sorsjegy Tavasz

Gyűjtsd össze a nyereményjátékban megjelölt 20 féle e-sorsjegy mindegyikét, hogy részt vehess a főnyeremény sorsoláson, valamint bekerülhetsz a heti nyeremények sorsolásába is legalább 3000 Ft értékű
e-sorsjegy vásárlással!
Megnézem a részleteket

MOL Magyar Kupa

Fogadj április 18 - 20. között a Tippmixpro oldalán a MOL Magyar Kupa mérkőzéseire, hogy tiéd lehessen az értékes nyereményeink egyike!

Megnézem a részleteket

Tavaszi Extra Mázli

Játssz interneten, SMS-ben vagy Okoslottó mobil-alkalmazással Hatoslottót, Skandináv lottót, Eurojackpotot, Puttót vagy Kenót egy szelvényen - a Joker játék(ok) értékét is beleszámítva - legalább 1.800 Ft értékben, majd pályázz, és nyerd meg az akció heti nyereményeinek egyikét, és akár a főnyereményt, a 3 millió Ft pénznyereményt is!
Megnézem a részleteket

MOL Magyar Kupa

Fogadj február 28. és március 3. között a Tippmixpro oldalán a MOL Magyar Kupa mérkőzéseire, hogy tiéd lehessen az értékes nyereményeink egyike!

Megnézem a részleteket