Aktuális akciók

Kincsem+ Nyereményjáték!

Vásárolj a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban vagy értékesítési partnereinél 2024. április 22. és május 5. között egy szelvényen legalább 800 forintértékben Kincsem+, vagy Kincsem+ TUTI fogadást, és fogadásod automatikusan részt vesz a nyereményjáték heti nyereményeinek sorsolásán kívül a főnyeremény sorsolásán is.

Ha a főnyereményt Játékoskártya használatával vásárolt játékkal nyered meg, akkor a nyereményedet megduplázzuk: 4 millió Ft-ot vihetsz haza!

Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

E-sorsjegy nyereményjáték - Kezedben a szerencse

Játssz e-sorsjegy nyereményjátékunkkal és tiéd lehet akár az 1 millió Ft készpénz vagy a további értékes nyeremények egyike! Vásárolj egy adott akciós héten e-sorsjegyet bármilyen összetételben legalább 1800 Ft értékben és bekerülhetsz az adott heti sorsolásba, ha pedig mindhárom héten játszol hetente legalább 1800 - 1800 Ft értékben akkor részt veszel az extra nyeremények sorsolásán is!
Megnézem a részleteket