Hírek

75 millió forintos főnyereménnyel érkezik az újabb e-sorsjegy a Kincsvadász+

2023.11.24.

A titokzatos maja civilizáció vizuális világa elevenedik meg a Szerencsejáték Zrt. legújabb e-sorsjegyén, amely hagyományos elődje után a Kincsvadász+ nevet kapta. A szerencsejatek.hu honlapon már elérhető, egy hosszabb és három látványos és gyors játékot kínáló digitális kaparós a papíralapú változatnál is jobb nyerési eséllyel várja a játékosokat.

Új játékmenettel, korszerű digitális külsővel hódíthatja meg a sorsjegyjátékosok szívét a népszerű és szórakoztató Kincsvadász elektronikus változata, a Kincsvadász+. A nemzeti lottótársaság a legújabb e-sorsjegyének fejlesztése során figyelembe vette annak a korábbi kutatásnak az eredményeit, amely szerint a játékosok kifejezetten kedvelik a több, egyszerűbb játékot tartalmazó termékeket, ennek megfelelően a Kincsvadász+ vásárlói számára egy hosszabb főjátékot és három gyors bónuszjátékot is kínál. További újdonság, hogy virtuális kaparóeszközök helyett kattintással indítható, majd a játékban egy rövid, látványos animációt és izgalmas hanghatást követően tárul fel a virtuális fedőréteg.

A 2000 forintért megvásárolható e-sorsjegy főnyereménye 75 millió forint, emellett a játék további 5 millió, és 1 millió forintos jutalmakkal is megörvendeztetheti a digitális kaparós sorsjegyjátékok kedvelőit.

A Szerencsejáték Zrt. az új e-sorsjegyei megalkotásakor kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a játékok bárhol és bármilyen okoseszközről, számítógépes böngészőből is elérhetők legyenek, így kínálva a minél teljesebb játékélményt.

A Kincsvadász+ idén már a negyedik új e-sorsjegy, amellyel a nemzeti lottótársaság bővíti virtuális sorsjegy-kínálatát. Az új típusú sorsjegyek a manapság használatos vagy korábbi, sikeres papíralapú termékek digitális változatai, ezért mind látványvilágukban, mind a bennük található játékokat tekintve hasonlítanak klasszikus elődjeikre.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

Vissza