Hírek

A Szerencsejáték Zrt. a GTECH G2-vel fejleszti sportfogadási rendszerét

2011.12.14.

A nemrégiben kötött megállapodás értelmében a Szerencsejáték Zrt. megújult internetes játék- és sportfogadási rendszere a GTECH G2 Margin Maker nevet viselő piacvezető sportfogadási platformját használja majd – ahogyan a világ számos sportkiadványa is. Az oldal zökkenőmentes adatkezelését a GTECH G2 játékirányítási rendszere garantálja majd.

Dr. Szentpétery Kálmán, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója úgy véli, az együttműködésnek köszönhetően lehetőségük nyílik arra, hogy forradalmasítsák jelenlegi internetes sportfogadási kínálatukat, egyúttal megalapozhatják online termékeik jövőbeli fejlesztését is. A társaság vezetője kiemelte: „arra törekszünk, hogy sportfogadási kínálatunk folyamatos fejlesztésével minél inkább megfeleljünk a játékosok igényeinek. Nagy reményekkel tölt el bennünket, hogy ezt a célkitűzést egy olyan partnerrel valósíthatjuk meg, aki világszerte számos játékszervezővel bizonyította már megbízhatóságát és szolgáltatásainak csúcsminőségét.”

GTECH G2-ről: A GTECH G2 a Lottomatica csoport iGaming és sportfogadási részlege. Díjnyertes termékeivel, programjaival és az iparág legjobb menedzsment-szolgáltatásaival a társaság két év alatt vált az internetes szerencsejáték-ágazat elsőrangú, komplett megoldásokat nyújtó szolgáltatójává. A GTECH G2 jelenleg a szabályozott piacok legmegbízhatóbb szállítója, a világ szerencsejáték-ágazatának vezető online szolgáltatója.

Vissza