Hírek

A Tippmix tiszteleg a női sportolók előtt

2018.03.08.

A Tippmix.hu oldalon rendszeresen találkozhatunk úgynevezett szelvény ajánlókkal: az odds mesterek egy-egy tematikában ajánlatokat állítanak össze, amelyek érdekesek, izgalmas lehetnek a fogadók számára.  Március 8-ra egy különleges Nőnapi szelvény ajánlóval rukkoltak elő a szakemberek, melynek sajátossága, hogy fókuszban a női sportolók egyéni- és csapatmérkőzései állnak. Ezen jeles napon ezzel a kezdeményezéssel szeretne a Tippmix tisztelegni a női sportolók előtt. 

A Tippmix igencsak népszerű a hölgyek körében is. Érdekesség, hogy a csak alkalmanként fogadó női játékosok száma az elmúlt öt évben mintegy nyolcszorosára nőtt, a rendszeresen játszóké pedig megduplázódott, összességében véve pedig a női Tippmixelők száma megháromszorozódott. Ugyanezen időszak alatt a hölgyekhez képest a férfi játékosok száma csupán a másfélszeresére nőtt.

2017-ben a futball volt a legnépszerűbb a sportfogadók körében a női mérkőzések tekintetében is: majdnem 200 ezer fogadás érkezett a Barcelona – Rosengard női Bajnokok Ligája mérkőzésre. A magyar vonatkozású női csapatsportágak között a legnagyobb számban a Magyarország-Franciaország kézilabda világbajnoki mérkőzésre fogadtak, csaknem 135 ezren.

A legek sorából a női úszást sem szabad kifelejteni. A legtöbb fogadás a rövidpályás úszó-Európa-bajnokság ideje alatt történt, a Top 3 fogadást Hosszú Katinka és Kapás Boglárka vezeti – Katinka 200 m gyors-, Kapás Boglárka 1500 m gyors-, és szintén Hosszú Katinka 200 m hátúszása áll a lista élén. 

Vissza