Hírek

A Tippmixpro az egyik ígéretes magyar projekt főtámogatója

2014.01.28.

Merész ötletének célja, hogy csapatával kijusson Rio de Janeiroba, és ott a világbajnokság atmoszféráját bemutathassa az itthonról szurkolóknak, egyúttal bemutatni olyan jelenségeket, amelyek túlmutatnak a mindannyiunkban élő sztereotípiákon. Emellett az egyetemista egy régi álmát is szeretné valóra váltani: részt venni egy nemzetközi sporteseményen, jelen esetben a 2014-es brazíliai labdarúgó világbajnokságon.

A rendhagyó elképzelés lényege, hogy Ádám és csapata lelkes támogatók – magánszemélyek és vállalatok – hozzájárulásával gyűjti össze a pénzt az utazásra. Cserébe a csapat reklámozza a szponzorokat, és még egy-egy küldetésüket is teljesíti, például megcsinálja a fotót a Copacaba homokjába vésett üzenetükről vagy elhozza számukra az éremgyűjteményük hiányzó brazil darabját.

A My Road to Brasil névre keresztelt projekt már olyan ismert embereket lelkesített fel és bírt adakozásra, mint Csonka András, Koman Vladimir, Kiss Ádám, Katus Attila, Weisz Fanni, Pistyur Veronika, Fekete Dávid vagy Tolvai Renáta.

A honlapon található világtérkép 754 részre osztott darabjait már néhány dollártól „meg lehet vásárolni”, vagyis ekkora összeggel már hozzá lehet járulni Ádám álmának megvalósításához.

A Tippmixpro fő támogatóként – Brazilia „megvásárlásával” - állt a My Road to Brasil projekt mellé, bízva abban, hogy Ádám és csapata közvetítésén keresztül sokakat egyedi és különleges élményhez juttathatja a labdarúgó világbajnokság során.

Az eredeti cél, Ádám utazásának ára már megvan, de még hiányzik 6-10 millió forint, hogy a projekt többi tagja is kijuthasson. A helyszíni tudósításokon 6 fővel dolgozna a csapat, melyből egy az általuk, pályázati úton választott hátrányos helyzetű fiatal.

Brazília megvásárlásával beindítottuk a világhírnévre törekvő magyar vállalkozást! Kövesd figyelemmel, vásárolj területet, legyél partnerünk a sikerben!

www.myroadtobrasil.com

Vissza