Hírek

Az Edzők Ligájában emeltük a tétet!

2018.11.20.

Elstartolt a Szerencsejáték Zrt. ingyenes napi fantáziajátékának, az Edzők Ligájának a Haladó játékmódja. A kihívásokra vágyó virtuális edzők ezentúl 11 fős csapataikkal is összemérhetik tudásukat.

Mi az az Edzők Ligája?

A Szerencsejáték Zrt. a focivébével egy időben indította el Magyarország első ingyenes napi fantáziajátékát, az Edzők Ligáját. A játék lényege, hogy az online játékosok valódi csapatok valódi focistáiból állítanak össze maguknak egy fantáziacsapatot, tehát tulajdonképpen az edző szerepében tűnnek fel. A játékosok a kiválasztott focisták valódi teljesítménye alapján gyűjtenek fantáziapontokat, és egymással versenyezve, az elért pontok alapján virtuális díjakban részesülnek.

Megállás nélkül pörög a szezon

Az eddig elérhető Kezdő verzió mellé most megérkezett a Haladó játékmód is, ahol már a klasszikus értelemben vett 10+1 fős csapatokkal lehet harcba szállni a napi versenyeken. A játékosoknak megfontoltnak kell lenniük, ügyesen kell gazdálkodniuk a megadott vásárlási kerettel, továbbá a labdarúgásból ismert szerkezeti formációkat is be kell tartaniuk.


Az öt nagy európai elitbajnokság (angol, spanyol, olasz, német, francia) mellett folyamatosan játszhatóak a magyar pontvadászat, továbbá a Bajnokok Ligája és az Európa Liga versenyei is.

Szállj harcba a nyereményekért!

Az Edzők Ligájában nincs megállás, ugyanis a november 19-től kezdődő nyereményjátékban a szerzett fantáziapontok és a virtuális jelvények PlayStation 4 PRO-t vagy értékes ajándékutalványokat érhetnek a játékosoknak. Akár már egy versenyre nevezéssel is részt lehet venni a játékban, és ha valakinek mázlija van, minden bajnokságban elvihet egy nyereményt.

További részletek az www.edzokligaja.hu oldalon.

Vissza