Hírek

Ázsiai piacok a Tippmix.hu-n!

2019.03.22.

Edukációs aloldallal bővült a Tippmix.hu szolgáltatásainak köre: a fogadási ajánlatban december óta elérhető, haladó játékosoknak szánt ázsiai hendikep és gólszám piacok könnyebb megértését segítve.

Mi az a normál ázsiai hendikep és gólszám?

A normál ázsiai hendikep esetében (illetve gólszámnál) megkülönböztetünk egész (1), illetve fél (0,5) számos ázsiai hendikepet (gólszámot). A hagyományos hendikepnél (gólszámnál) egy fogadás vagy nyertes, vagy vesztes. Ezzel szemben az ázsiai hendikepnél (gólszámnál) bizonyos eredmények esetén a fogadás 1-es nyereményszorzóval kerül figyelembevételre. Például, ha valaki -1-es ázsiai hendikeppel fogadott egy csapatra, amelyik végül egy góllal nyeri meg az adott találkozót.

Mi az a dupla ázsiai hendikep és gólszám?

A dupla ázsiai hendikep (gólszám) esetében a fogadás egy egész és egy fél számos normál ázsiai hendikepből (gólszámból) tevődik össze úgy, mintha mindkét érték fele-fele téttel került volna megfogadásra. A megjelölése mindenkor negyedgólos (…,25-re vagy ….,75-re végződő) attól függően, hogy mely fél, illetve egész szám közé esik a felkínált piac.

Edukációs oldal

A Tippmix.hu felületébe integrálva vadonatúj edukációs aloldal segíti a fogadókat az ázsiai piacok könnyebb megértésében. Külön blokk mutatja be a normál ázsiai hendikep és gólszám, valamint a dupla ázsiai hendikep és gólszám piacokat. A gyakorlati példákon túl tudásteszt segítségével visszaellenőrizhető a megszerzett tudás: a kérdéssorok megválaszolása után azonnal visszacsatolást kap az érdeklődő, hogy mennyire sikerült elsajátítani az ázsiai típusú fogadások alfáját és omegáját.

Ha biztosnak érzed tudásod, irány a tippmix.hu! Növeld nyerési esélyeidet az ázsiai piacokkal!

Vissza