Hírek

Boldog karácsonyt! sorsjegy – a beteg gyermekekért

2012.10.31.

Az ünnepi hangulatban jól esik kézbe venni a karácsonyi csillogást megidéző „Boldog karácsonyt!” sorsjegyet, amely akár ajándék ötletnek is figyelemre méltó. Különlegessége ugyanis, hogy a jobb felső sarkában a „Neked – Tőlem” felirat emlékeztet arra, hogy itt tüntethetjük fel az ajándékozásra kiszemelt szerencsés rokon vagy barát nevét. A sorsjegyen a holografikus fényhatást keltő karácsonyfadíszek alatt bújnak meg a nyeremények. Három játékban tehetjük próbára a szerencsénket. Az elsőben akkor nyerhetünk, ha a piros karácsonyfadísz alatt megtaláljuk a játékhoz tartozó ünnepi szimbólumot. A második játékot rejtő dísz lekaparása után három azonos összeg hozhat nyereményt. Ha az első két esetben nem jártunk szerencsével még mindig vigasztalódhatunk a Bónusz játékkal, amely – ha három csillag bukkan fel a kaparófelület alól - 1000 forintot ér. Az igazi mázlisták akár mindhárom játékkal nyerhetnek.

Emlékezetes karácsonya lehet annak, aki lekaparja a 25 millió forintos fődíjat. Valószínűleg azok sem fognak szomorkodni, akiknek az 5 milliós sorsjegyek egyikét hozza az angyal. Ekkora összeg három sorsjeggyel nyerhető, de az 500 és 50 000 forint közötti nyereményekkel is sokaknak lehet örömet szerezni. A „Boldog karácsonyt!” limitált kiadású sorsjegyből 1,5 millió darabot hoz forgalomba a Szerencsejáték Zrt., darabját 500 forintos áron.

A tavaly télen eladott „Boldog karácsonyt!” sorsjegyek bevételéből 5,7 millió forinttal támogatta a Bátor Tábor Alapítvány munkáját a Szerencsejáték Zrt. Az összeget mintegy 720 beteg gyermek táborozására fordította az Alapítvány. A magyarok mellett lengyel, cseh és szlovák gyermekek vettek részt az élményterápiás programokon, hogy erőt és reményt merítsenek a gyógyuláshoz. A betegség legyőzése sokkal könnyebben megy, ha van egy elfogadó vidám közeg, ahol a betegséggel kapcsolatos szorongások meghallgatásra találnak és fel is oldódnak. Erről szól a Bátor Tábor. A táborok megvalósítását több száz önkéntes segíti több mint tíz éve.

Amikor „Boldog karácsonyt” sorsjegyet vásárol Ön is hozzáad egy kis esélyt a beteg gyermekek gyógyulásához.

Vissza