Hírek

Egy ínycsiklandó sorsjegy

2012.05.24.

NASI néven új kaparós sorsjegy kerül az értékesítőhelyekre, amely nemcsak szerencsét hozhat, de – aki szorgalmasan gyűjti – akár egy kisebb süteményes recept-gyűjteményt is összerakhat belőle. A sorsjegy ára mindössze 200 forint, tehát nem kell sokat költeni rá, hogy „nassolnivalóhoz” jussunk.

A kaparófelület egy tábla csokoládé alatt rejtőzik, ezt kell lekaparnia annak, aki kíváncsi rá, hogy nyert-e; a sorsjegyen egy játék található, az a játék nyertes, amelyen a játékos három azonos összeget talál. A csokoládé felett a sorsjegy előoldalán egy ínycsiklandozó sütemény fotója látható. Aki szeretné megkóstolni, annak nem kell mást tennie, csak megfordítani a sorsjegyet, mert a hátoldalon ott találja a sütemény receptjét, ami alapján elkészítheti.

A süti és csokoládé látványa valószínűleg nemcsak a háziasszonyokat hozza majd lázba, bizonyára sokan elcsábulnak egy-egy kapargatásra azok közül, akik kicsit is szeretik az édességet. A sorsjegy 10 különböző megjelenítésben kerül forgalomba, mindegyiken más-más sütemény fotójával és receptjével. Akár névnapi, szülinapi meglepetésnek is jól jöhet, ha valakit egy 10 darabból álló „süteményes sorsjegykollekcióval” lepünk meg.

Május 25-től irány a lottózó, süteményt venni!

Vissza