Hírek

Egyszerűbb nyereménykifizetés és könnyített regisztráció – újabb fontos változások a Szerencsejáték Zrt-nél

2023.10.31.

Emelkedett a könnyített nyereménykifizetés felső határa és már akár 2 perc után online is feladhatják lottószelvényüket vagy virtuálisan kaparhatják a sorsjegyeket a játékosok az egyszerűsített regisztrációnak köszönhetően.

Október 25-től 599.999 forintra emelkedett a Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett lottózókban és a kijelölt értékesítőhelyeken az azonnal, készpénzben kifizethető nyeremények felső értékhatára, a változás pedig érinti a bet.szerencsejatek.hu oldalon létrehozott regisztrációban és az SMS-ben feladott szelvényekkel elért nyeremények azonnali jóváírásának értékhatárát és a Játékoskártya nyereménykifizetéssel kapcsolatos kényelmi funkcióját is. A változásnak köszönhetően a játékosok a nyertes átvételi igazolás bemutatásával a terminálon keresztül megjátszott játékokkal elért nyereményük kifizetését készpénzben 599.999 forintig azonnal kezdeményezhetik a Szerencsejáték Zrt. bármely saját üzemeltetésű értékesítőhelyén és a kijelölt értékesítőhelyeken. Az érintett értékesítőhelyeket itt találhatják. A Játékoskártyával megjátszott szelvényeken elért nyeremények a 80. napot követően a korábbi 200.000 Ft-os értékhatár helyett 599.999 Ft-ig automatikusan kerülnek kiutalásra, amennyiben a játékos megadta az utaláshoz szükséges bankszámlaszámot, ugyanez érvényes az SMS-ben fogadókra is.

Október 25-től változik az online regisztráció is a bet.szerencsejatek.hu oldalon. Azok a játékosok, akik online szeretnének lottózni vagy e-sorsjegyet vásárolni, a megújult regisztrációs felületen a bejelentkezési adatok mellett négy további adat megadásával, mindössze 2 perc alatt hozhatják létre online felhasználói fiókjukat. További könnyítés, hogy a Játékoskártyával rendelkező játékosoknak lehetősége van arra, hogy a regisztrációs űrlapon kiválasszák az előtöltés funkciót, melynek segítségével a Játékoskártya regisztráció során megadott adatok ellenőrzését követően véglegesíthetik online fiókjuk regisztrációját.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

Vissza