Hírek

Elindult a Tippmixpro

2013.05.21.

A www.tippmixpro.hu oldalon több ezer eseményt tartalmazó kínálat között válogathatnak játékosaink, és egyidejűleg fogadhatnak a különböző sportágakra, bajnokságokra. Egyes mérkőzések alatt élő fogadás is működik, a meccs alatt folyamatosan lehet tippelni a mérkőzéssel kapcsolatos eseményekre. Az eredmények alakulása az oldalon elhelyezett eredménytábla segítségével követhető.

A pénzügyi tranzakciók (ki- és befizetések) forintban történnek, fogadóinkat nem terheli semmilyen árfolyamváltozásból eredő kockázat és költség. Nem vonunk le jutalékot vagy egyéb díjat a tranzakciók után. A Szerencsejáték Zrt. neve garanciát jelent a biztonságos és felelős játékszervezésre, ezért játékosaink biztosak lehetnek abban, hogy jogos nyereményüket a szabályoknak megfelelően megkapják.

A hagyományos Tippmix kedvelőinek jó hír, hogy a „papír alapú” Tippmix is megmarad, és változatlan formában elérhető továbbra is a lottózókban.

Egy ilyen komoly termékfejlesztés esetén természetes, hogy a fejlesztői munka nem áll meg az oldal indulásával, hanem gyakorlatilag folyamatosan tart, hiszen a fogyasztói igények alapján rendszeresen frissítjük és finomítjuk a rendszert. Kiemelt szempontként kezeljük, hogy figyeljünk a játékosok igényeire, ezért várjuk véleményüket, tapasztalataikat.

Az ügyfélszolgálat megemelt létszámmal készül a beérkező játékos megkeresésekre, telefonon, e-mail-ben és postai úton, valamint hamarosan chat-en keresztül is.

Elérhetőségeink:

tel.: 06-1/201-0580 vagy 06-1/201-0617
fax: 06-1/224-3412
e-mail: ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu
postacím: Szerencsejáték Zrt., 1015 Bp., Csalogány utca 30-32.


Tartson velünk, és ismerje meg a www.tippmixpro.hu oldalt!


Vissza