Hírek

Eltűnt a lottózó a Corvin közből

2012.03.29.

A különös eset mögött a Szerencsejáték Zrt. új reklámfilmje áll, amelyet a Corvin sétányon forgattak. Ehhez szükség volt egy lottózóra, ezért néhány nap alatt egy üres üzlethelyiséget lottó üzletté alakítottak át, majd a forgatás végeztével „eltüntették a nyomokat”.

- Nem mindennapi reklámfilmekkel találkozhatnak hamarosan a tévénézők, amelyek a számsorsjátékokhoz kapcsolódó havi akciókat népszerűsítik majd – árulta el Jánoska Andrea, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs osztályvezetője. – A középpontban titokzatos hősök állnak, akik „megmentik” a játékosokat attól, hogy elkerüljék a saját szerencséjüket, és ezzel esélyesek lehetnek a különnyereményekre. A reklámok különlegessége, hogy „megszemélyesítjük” benne a játékainkat, így az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Kenó, Puttó, Luxor, Joker életre kelnek, és emberi alakban öltenek testet.

Az Ötöslottó figurája például egy James Bond-szerű alak, mindig talpig elegánsan, öltönyben, nyakkendőben. A Hatoslottó figurája egy elképesztően csinos nő, aki már külalakjával is felkelti a nézők érdeklődését. Hőseink figyelik a járókelőket, és „megmentik” azokat, akik „elfelejtenék” feladni szelvényüket, és fortélyosan figyelmüket a lottózóra, azaz az akcióban való részvételre terelik. A Hatoslottó hősnőjét Zsíros Anna alakítja, akit a korábbi Kenó sorsolások műsorvezetőjeként ismerhetnek a nézők. A reklám kedvéért testhezálló, vörös ruhába bújt, amellyel valószínűleg sok férfi szívét is megdobogtatja majd.

Érdemes lesz követni ezeket a szuperhősöket, mert ha megjelennek a tévében vagy óriásplakátokon, az azt jelzi majd, hogy hamarosan újra akciót indít a Szerencsejáték Zrt., amellyel a játékosok akár több milliós különnyereményeket nyerhetnek.

További részletek a szerencseplusz.hu oldalon!

Vissza