Hírek

Extrém magas összeg várja a játékosokat szombaton

2019.04.05.

Bár múlt vasárnap gazdára talált minden idők második legmagasabb Hatoslottó főnyereménye, a lottózás rajongói tovább izgulhatnak: az Ötöslottón az e heti várható főnyeremény 3 milliárd 773 millió forint, amely a játék történetének harmadik legnagyobb nyereményének számít.

A hazai szerencsejáték-történelemnek az egyik legkülönlegesebb éve 1990 volt, annak is 21. játékhetét sok szempontból is a legszerencsésebbként tartjuk számon. A május 24-i sorsolásra, öt hónapos halmozódás után több mint 21 millió szelvény érkezett be. Hosszú sorok kígyóztak az üzletek előtt a lottóért. Gyakran előfordult, hogy az Ötöslottó szelvény a legforgalmasabb helyeken elfogyott, és az elszánt játékosnak kilométereket kellett mennie, hogy megvehesse szelvényét. Ezen a májusi sorsoláson az a kivételes helyzet állt elő, hogy 13 telitalálat született. A legmeglepőbb mégis az volt, hogy a nyertesek közt az egyik játékos 10 darab, azonosan kitöltött lottószelvénnyel játszott, így 10 darab telitalálatot ért el.

Érdemes játszani, hiszen minden idők harmadik legnagyobb Ötöslottó főnyereménye a tét. Játékot feladni szombaton egészen másfél órával az élő sorsolást megelőzően lehet.

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció

Vissza