Hírek

Fontos könnyítések a nyereménykifizetési szabályokban

2023.10.25.

2023. október 25-től kezdődően 599.999 Ft-ra emelkedett a Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett lottózókban és a kijelölt értékesítőhelyeken azonnal, készpénzben kifizethető nyeremények értékhatára, valamint a bet.szerencsejatek.hu oldalon létrehozott regisztrációban és az SMS-ben feladott szelvényekkel elért nyeremények azonnali jóváírásának értékhatára. A változás pozitívan érinti a Játékoskártya nyereménykifizetéssel kapcsolatos kényelmi funkcióját is.

A játékos azonnal, készpénzben felveheti a terminálon keresztül megjátszott játékokkal elért 599 999 Ft és az alatti nyereményt a nyertes átvételi igazolás bemutatásával a Szerencsejáték Zrt. bármely saját üzemeltetésű értékesítőhelyén és a kijelölt értékesítőhelyeken. A legközelebbi, lottózói nyereményt kifizető üzlet címéről bármely értékesítőhelyen érdeklődhet vagy megtalálja itt. A sorsjegyek kifizetési szabályai nem változnak, továbbra is a sorsjegyek hátoldalán rögzítettek az irányadók.

Játékoskártyával megjátszott szelvényeken elért nyeremények a 80. napot követően 599.999 Ft-ig kerülnek automatikusan kiutalásra a korábbi 200.000 Ft-os értékhatár helyett, amennyiben a játékos megadta az utaláshoz szükséges bankszámlaszámot.

A bet.szerencsejatek.hu oldalon - ahol számsorsjátékokat, e-sorsjegyet, Totót, Góltotót lehet játszani - elért nyeremények 599.999 Ft-ig kerülnek jóváírásra a belső egyenlegben a korábbi 200.000 Ft-os értékhatár helyett. Ez azt is jelenti, hogy 599.999 Ft-ot meghaladó nyeremény esetén kell csak a bet.szerencsejatek.hu oldalon játszó játékosnak a nyereményigénylést személyesen elindítani.

SMS-ben feladott szelvények esetén szintén 599.999 Ft-ig kerül automatikusan átutalásra a nyeremény összege a játékos által megadott bankszámlaszámra.

Vissza