Hírek

Ha én nyertes lennék

2012.05.17.

Legyen mondjuk egy medencés ház és egy limuzin sofőrrel? És ha már itt tartunk: mit vennél a barátaidnak vagy a családnak?

Fejben könnyű sok pénzt költeni, próbáld ki Te is! Facebook-alkalmazásunk segítségével eljátszhatsz a gondolattal, mire költenéd a lottó főnyereményét. Virtuális boltunkban ráadásul nem csak magadnak, hanem az ismerősöknek is válogathatsz – hiszen a nyeremény csak akkor igazi öröm, ha van kivel megosztani! Küldd el nekik, hogy mivel lepnéd meg őket, ha nyernél, hogy lássák: akkor is gondolsz majd rájuk, ha Rád „szakad” a főnyeremény!

A lehetőségek tárháza végtelen: ha úgy érzed, hiányzik valami, ami igazán a szíved vágya, töltsd fel Te magad a képét, és máris berakhatod a képzeletbeli kosárba! Lepd meg szeretteidet egy sörözővel, vagy egy nyaralással, magadnak pedig válassz mondjuk egy egzotikus szigetet, rajta álmaid otthonával...

Igaz, egyelőre csak képzeletben játszhatsz el a gondolattal, mit vennél ennyi pénzből, de ha lottózol, akkor lehet, hogy hamarosan épp Te nyered meg a főnyereményt! Akkor pedig nincs más dolgod, csak megnézni a listát, és nekilátni a vásárolgatásnak!

Jó böngészést és sok sikert kívánunk!

Vissza